↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

76 07 07 00

Besøksadresse

Statsveien 637 Vinje
8314 GIMSØYSAND
  1. Beskrivelse

Om oss
Haneseth Lofoten AS ble startet i 1998 under navnet Gimsøy Installasjon AS. I november 2017 ble det besluttet å bli en del av Haneseth Gruppen. Pr februar 2021 er vi 17 ansatte. Selskapet har lokaler på Vinje i Gimsøysand. Våre kunder er private, næringsliv, industri, offentlig etater, samt flere landsdekkende firma.

Vi utfører:

  • Elektroinstallasjoner i bolig, næringsbygg, landbruk og industri.
  • Brannalarmer og nødlysanlegg.
  • Automatiserte anlegg, inkl. styretavler for industri, vannverk, pumpestasjoner m.m.
  • Fiberinstallasjoner
  • El-kontroller


Haneseth er en slagkraftig nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon,VVS/rør, høyspent, ventilasjon, små-kraftverk, kommunikasjon og sikkerhet.

Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge og har i 2021 passert 400 ansatte. Noe som gjør oss til en av landsdelens største aktører innen fagområdene. Haneseth Gruppen har sentral godkjenning med ansvarsrett for prosjektering og utførelse i høyeste tiltaksklasse innenfor brann og nødlys. Haneseth Gruppen er også autorisert Ekom installatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 innen rør, sanitær, varme/kjøleanlegg og sprinkleranlegg. Gruppen har flere landsdekkende avtaler. Haneseth er godkjent som opplæringsbedrift innenfor fagene telekommunikasjon,rørlegger, automatiker, elektriker og energimontør, og har i dag flere lærlinger innenfor disse områdene.

Merkenavnet Haneseth Gruppen ble etablert i 2005, men historien går helt tilbake til 1959.