Gå til sidens hovedinnhold

Danset med ulv og skrei i nord

Spansk filmteam med megastjerne i Lofoten

Artikkelen er over 6 år gammel

– Det dårlige været har gitt oss noen skikkelige utfordringer, men også mange fantastiske filmklipp, sier produsenten Daniel Lora Sanchez i det spanske filmteamet.

Søndag drar man hjem etter da å ha vært i Lofoten i fem dager den siste uken.
– Vi har her nord fått danse både med ulver i Bardu og med skrei på Lofothavet, sier Jesus Calleja til Lofotposten.
Den populære spanske programlederen lager TV-programmet «Planeta Calleja», hvor han inviterer kjente personer med på eventyrreiser i hele verden, og utfordrer dem til å bli med på halsbrekkende opplevelser og aktiviteter, og møte ukjente kulturer.
 

Popidol

Denne gangen ble det spanske popidol og megastjerne David Bustamante invitert med til Nord-Norge for å prøve ut ulvekyss i Bardu, samt isklatring og skreifiske i Lofoten.


David Bustamante er en av de mestselgende popartistene i Spania og Latin-Amerika. Han følges av mer enn en million personer på sin Facebook-side.
Hans eventyrreise i Nord-Norge deles derfor i svært stort omfang.


Bildet hvor han kysses av ulver er foreløpig sett av mer enn 30.500 personer og er delt videre 623 ganger, så dette vekker stor oppmerksomhet i spansktalende land.

 
– Dette filmarbeidet med besøket i landsdelen er et resultat av godt pressearbeid i tett samarbeid med Innovasjon Norge og destinasjonsselskapene lokalt, sier Lena Nøstdahl, reiselivssjef i Nordnorsk Reiseliv AS i Tromsø.
Markedssjef Kristian Nashoug i Destination Lofoten sier at filmteamet også fikk oppleve utstillingen Magic Ice i Svolvær, i tillegg til filmmopptakene med grotte- og isklatring, samt skreifiske ut fra «Full steam» i Henningsvær lørdag morgen, da været var i bedring.


– Vi sender dette programmet på fjernsynskanalen Cuatro i slutten av dette året, helt eksakt tid er ennå ikke fastsatt, sier produsent Daniel Lora Sanchez  i Zanskar Productions til Lofotposten.
 

Kommentarer til denne saken