I Lofoten har det ikke vært noe som helst å melde ifra om fra politiets side, men politiet i Nordland hadde likevel en travel natt.

Bodø

I Bodø var en god del som skjedde natt til søndag.

Det ble blant annet meldt om ordensforstyrrelse på en rutebuss på tur mot sentrum, ca. kl. 2250. Det skal ha vært amper stemning hvor flere ungdommer var involvert. Politiet møtte bussen ved City Nord og flere ungdommer måtte forlate bussen før denne ble sendt videre. Ingen anmeldelser i første omgang.

En mann i begynnelsen av 20-årene ble satt i arresten etter ordensforstyrrelse ved utested i sentrum. Han skal ha slått til en vakt på stedet. Mannen anmeldes.

På Mørkved ble politiet tilkalt av vektere etter en voldshendelse på utested på Mørkved. Fornærmede, som ble lettere skadet, ble avhørt og kjørt til legevakt av politipatruljen. Gjerningspersonen ble bortvist fra stedet og blir anmeldt for forholdet.

Det ble også meldt om ordensforstyrrelse ved utested i sentrum. En mann i slutten av 30-årene ble nektet adgang og gjorde utfall mot vekter. Han ble så lagt i bakken og holdt fast til politiet ankom. Mannen kom med trusler mot vektere som gjorde at han ble anmeldt og satt i arresten.

I Meløy utenfor Bodø var det også behov for politiets tjenester.

En ungdom under 18 år skal ha vært truende ovenfor andre festdeltakere. Ifølge vitner skal det ha vært observert og nevnt en kniv. Politiet startet umiddelbart en etterforskning av hendelsen.

Mo i Rana

Også i Mo i Rana skjedde det saker og ting natt til søndag.

En ungdom under 18 år ble tatt for promillekjøring med moped, på Yttern. Framstilt for bevissikring. Ungdommen hentes av foresatte.

Politiet ble tilkalt til utested i sentrum, etter amper stemning. Det var rolig idet politiet ankom, men det rapporteres om at noen grupperinger skaper dårlig stemning. Det skal ikke være snakk om noen anmeldelser.

Vefsn

En overstadig beruset ungdom under 20 år, tatt vare på i sentrum. Ungdommen var ute av stand til å vare på seg selv, og det resulterte til at ungdommen ble innsatt i drukkenskapsarrest.

Hadsel

I Hadsel var det også et par hendelser natt til søndag.

En mann i 20-årene fikk førerkortet sitt beslaglagt da han hadde blitt stanset etter å ha blitt målt til 162 km/t i en 80-sone.

En mann under 20 år ble bortvist fra idrettshallen på Stokmarknes av politiet etter ordensforstyrrelse. Mannen skal ha vært aggressiv ovenfor flere personer på stedet, og ble bortvist fra stedet.

Politiet stoppet også en mann under 20 år for å ha kjørt i 89 km/t i en 60-sone på FV28. Mannen er anmeldt og førerkort ble beslaglagt på stedet.