NFF skal dele ut priser for årets unge leder og årets kvinnelige leder. Kretsene har spilt inn sine kandidater, og nå er det klart tre nominerte i hver kategori.

Lofoten og Ballstad UIL er representert i begge kategoriene.

Marianne Flaaten er leder i BUIL og nominert som årets kvinnelige leder.

- Flaaten har vært svært delaktig i å få klubben sertifisert som Kvalitetsklubb nivå 1. Flaaten har hatt en rekke klubbroller, ansvarlig spilleregistrering, overgangsansvarlig, ansvarlig politiattest, FIKS-ansvarlig, ansvarlig lagspåmelding og kvalitetsklubbansvarlig, heter det i beskrivelsen hos NFF.

Flaaten har ledet Ballstad UIL siden 2016, og vært med i styret i kretsen siden 2015.

NFF trekker frem at BUIL har hatt en imponerende utvikling som klubb de siste årene.

- I utgangspunktet en liten klubb, men med kunstgressbane og via sitt klubbhus, har man skapt et nesten unikt fellesskap. Klubben har satset stort på utdanning i denne perioden, på både på trener- og ledersiden.

Steinar Green Hansen kan få prisen som årets unge leder. NFF trekker fram et langt og bredt engasjement for klubben. Blant annet som trener på ulike nivå, aktiv i en rekke verv og ansvarlig for Ballstad fotballcamp.

- De siste fire årene har han sittet som fast medlem i hovedstyret til klubben. Steinar startet egen futsalklubb, Lokomotiv Lofoten, og er nå leder der. Alt dette mens han samtidig selv spiller på rekrutt- og A-lag.

Årets kvinnelige leder kåres 23. november, mens årets unge leder kåres 6. desember.