Gå til sidens hovedinnhold

Disse kan få hederspris for sin innsats for fotballen i Lofoten

Artikkelen er over 1 år gammel

Marienne Flaaten og Steinar Green Hansen fra Ballstad UIL kan få hver sin hederspris fra Norges Fotballforbund.

NFF skal dele ut priser for årets unge leder og årets kvinnelige leder. Kretsene har spilt inn sine kandidater, og nå er det klart tre nominerte i hver kategori.

Lofoten og Ballstad UIL er representert i begge kategoriene.

Marianne Flaaten er leder i BUIL og nominert som årets kvinnelige leder.

- Flaaten har vært svært delaktig i å få klubben sertifisert som Kvalitetsklubb nivå 1. Flaaten har hatt en rekke klubbroller, ansvarlig spilleregistrering, overgangsansvarlig, ansvarlig politiattest, FIKS-ansvarlig, ansvarlig lagspåmelding og kvalitetsklubbansvarlig, heter det i beskrivelsen hos NFF.

Flaaten har ledet Ballstad UIL siden 2016, og vært med i styret i kretsen siden 2015.

NFF trekker frem at BUIL har hatt en imponerende utvikling som klubb de siste årene.

- I utgangspunktet en liten klubb, men med kunstgressbane og via sitt klubbhus, har man skapt et nesten unikt fellesskap. Klubben har satset stort på utdanning i denne perioden, på både på trener- og ledersiden.

Steinar Green Hansen kan få prisen som årets unge leder. NFF trekker fram et langt og bredt engasjement for klubben. Blant annet som trener på ulike nivå, aktiv i en rekke verv og ansvarlig for Ballstad fotballcamp.

- De siste fire årene har han sittet som fast medlem i hovedstyret til klubben. Steinar startet egen futsalklubb, Lokomotiv Lofoten, og er nå leder der. Alt dette mens han samtidig selv spiller på rekrutt- og A-lag.

Årets kvinnelige leder kåres 23. november, mens årets unge leder kåres 6. desember.

Kommentarer til denne saken