– De behandler rasteplassen som søppelplass

Flau: Nestleder i Indre Borgfjord og omegn grendelag, John-Inge Johnsen, er oppgitt over hvordan rasteplassen på Sletting behandles.

Flau: Nestleder i Indre Borgfjord og omegn grendelag, John-Inge Johnsen, er oppgitt over hvordan rasteplassen på Sletting behandles.

Artikkelen er over 5 år gammel

Den flotte rasteplassen på Sletteng er tidvis ikke mye å være stolt av. Der dumpes alt fra gamle dusjkabinett til bildekk og fiskeredskap.

DEL

Nestleder i Indre Borgfjord og omegn grendelag, John-Inge Johnsen, er flittig bruker av nærområdet. Han er skuffet over at det av enkelte ser ut til å være gjengs å bruke den i utgangspunktet flotte rasteplassen på Sletteng som søppelfylling.

 – Jeg går tur med kona rett som det er, og ser hva det er som ligger her. Det er utrolig hva folk tillater seg å kaste. Det er ikke vanskelig å ta turen til LAS med søppelet sitt, men likevel ser man at folk er for late. De slenger det på rasteplassen, sier han.

Tirsdag lå avfallet strødd rundt den låste containeren på rasteplassen. Ved siden av sto en særdeles godt brukt sofa med lenestol, dandert med tomme sprit- og vinflasker.

– Vi har funnet alt fra dusjkabinett, fiskeutstyr, fiskeslo, pornoblader, dekk, vinflasker og tomgods. Tidligere har vi kontaktet Mesta som kommer og ordner opp. Det er rett og slett flaut at vi er nødt til å ta kontakt for å få de til å rydde på eget område. Dette er i utgangspunktet en perle som vi kan være stolt av å vise fram til turistene om sommeren, men dette blir man bare flau av, sier Johnsen.

– Jeg setter et stort spørsmålstegn ved hvordan folk tenker. Det er lagt ned mye arbeid i å få det fint her, og her lager man bare til problemer som lett kunne vært løst med en tur til LAS, legger Johnsen til.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken