Tilstanden er kritisk

Den ene av de to kvinnene på motorsykkel som var involvert i ulykken utenfor Rørvikskartunnelen fredag ble fraktet med helikopter til Universitetssykehuset i Tromsø. Tilstanden hennes er fortsatt ustabil.

Den ene av de to kvinnene på motorsykkel som var involvert i ulykken utenfor Rørvikskartunnelen fredag ble fraktet med helikopter til Universitetssykehuset i Tromsø. Tilstanden hennes er fortsatt ustabil. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Motorsyklisten som fredag var innvolvert i det alvorlige trafikkuhellet ved Rørvikskartunnellen er kritisk skadd.

DEL

En kvinne i 40-årene er kritisk skadet etter trafikkulykken ved Rørvikskartunnellen fredag formiddag. Kvinnen har fått kontinuerlig behandling på Universitetssykehuset i Nord-Norge i Tromsø siden hun landet med ambulansehelikopteret rundt klokka 13:30 fredag. Skadeomfanget er svært alvorlig.

- Tilstanden er ustabil og pasienten er kritisk skadet, forteller pressevakt ved Universitetssykehuset, Jan Fredrik Frantzen, i 19:30-tiden fredags kveld.

Den andre motorsyklisten som var involvert i trafikkulykken kom tilsynelatende uskadd fra det, og ble behandlet av ambulansepersonell på stedet.

Les også: Abid Raja (V) syklet rett på ulykkessted i Lofoten

Les også: Tunnelen åpen - trafikken går som normalt

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken