Gå til sidens hovedinnhold

Markerte eldredagen på forskudd

Artikkelen er over 3 år gammel

1. oktober er den Internasjonale Eldredagen. I Flakstad tyvstartet de markeringen med en fest lørdagen før.

Lørdag arrangerte Flakstad eldreråd i samarbeid med Nordbygda Grendelag Den internasjonale eldredagen med hyggelig treff for kommunens pensjonister. Arrangementet foregikk på grendehuset på Napp.

- Mange benyttet seg av gratis buss og pensjonistene kom strømmende til fra bygda og bygdene rundt, tilsammen i overkant 70 eldre deltok Der ble de møtt av et fint pynta lokale og trivelige trekkspilltoner fra Kai og Sveins orkester. Etterhvert ble det servert både middag, dessert og tilbehør for de som ønsket noe godt i glassene. Underveis spilte orkestret opp med flere muntre toner, det var allsang og blant annet ei opplesing. Ramberg blandakor m/Ann Kristin Windstad kom og fremførte flere flotte sanger og de fikk også med seg gjestene i salen til allsang, forteller Eli Folden som var en av mange frivillige bak arrangementet.

I tillegg til alt dette var det også tid for åresalg, kaffe, kaker og trivelig prat rundt bordene.

- På slutten av kvelden kom danseskoene på og flere fikk seg noen danser før de takket for seg og dro hjem. Flott tiltak av eldrerådet som inviterer til et slikt arrangement og det var lett å se på de som var der at dette hadde vært en fornøyelig kveld, avslutter Folden.

Kommentarer til denne saken