Mens Liverpool-spillerne og supporterne kunne juble i Madrid lørdag kveld, så kunne Endre juble på Ski i Akershus i sin tittelkamp i kickboksing.

Svolvær-utøveren Endre Schultz Kristoffersen (25) fra Storøya i Svolvær bor nå i Trondheim der han jobber, men kickboksing driver han fortsatt med.

Tittelkamp

Og i en tittelkamp på Ski i Akershus lørdag kveld klarte han bragden å vinne på knockout over sin motstander Andres Peralta fra Spania, noe som sikret han titteltrofeet K1 Berserk Champion Norway.

Kampen startet på Ski akkurat da Champions League-finalen startet i Madrid mellom Tottenham og Liverpool lørdag kveld kl. 21.00.

Tøff motstand

– Jeg følte allerede i første runde at jeg hadde rimelig kontroll på motstander, men fikk ikke inn de avgjørende slagene og sparkene før i siste runde, men da var motstander så rystet at han bare ble sittende, og dommer blåste av kampen, sier Endre til Lofotposten.

Han sier det ikke var noen lett kamp, og motstanderen hans slo hardt. Peralta er nemlig en høyt ranket kickbokser som hadde gått flere proffkamper før dette oppgjøret.

Omkamp

Etter kampen ba Andres Peralta om rematch, noe han skal få, sier Endre.

Hver runde i en slik kamp varer to minutter, og var en K1-kamp. Det betyr at det meste er tillatt av slag og spark unntatt når motstander ligger nede.

Teamet

Endre har Elmin Zidcic som sin coach, og Margrethe Salvesen Zidcic som sin cutwoman. Hun steller sår og kutt som oppstår under kamp, og trenger øyeblikkelig bistand under og etter kamp.

– Jeg synes senteret i Ski i Akershus sør for Oslo, der kampene går, har et flott opplegg, og jeg vil gjerne tilbake dit til rematch og annen match, sier Endre Schultz Kristoffersen (25) til Lofotposten. Du finner mer om Endre på hans Instagramkonto: @endresk1