Gå til sidens hovedinnhold

Etterlyser stjålet musikkutstyr

Artikkelen er over 1 år gammel

I juni ble det begått to tyverier av kostbart musikkutstyr fra Meieriet kultursenter på Leknes.

Lensmann Asbjørn Sjølie opplyste til Lofotposten at det ikke var tegn til innbrudd, og politiet hadde få spor å gå etter. De ba også om tips fra publikum.

På sin egen Facebook-side ber nå Meieriet kultursenteret folk være ekstra oppmerksom hvis de får tilbud om å kjøpe musikkutstyr.

– Som dere kanskje har fått med dere har det dessverre forsvunnet musikkutstyr fra Meieriet kultursenter i løpet av de siste ukene. Vi ønsker å finne ut av hva som har skjedd, helst få igjen utstyret og nå ut til de ansvarlige. Med det trenger vi noen ekstra øyne, og ber dere pent om å være ekstra obs på om noen av merkene/utstyret som er nevnt nedenfor dukker opp – om det er til salgs et sted eller i en annen setting som virker muffens, opplyser Meieriet.

Meieriet opplyser at følgende utstyr er borte:

Forsterker 1 – Dynacord DSA8212Forsterker 2 – QSC PL380 fastmontert i rack. Prosjektor Epson EB- 2265U. Epson fjernkontroll uten batteriluke. Mikrofoner – de tilhører Vestvågøy Kulturskole og er merket med «Vestvågøy Kulturskole.» 1 stk. Audix OM2 i etui merket Audix. 2 stk. Shure SM94 med mikrofonholder i etui. Etuiet er merket med SM95, hvit merketusj i øverste venstre hjørne.

Utstyrsbag i et slags sort nylonstoff, kan minne om lerretsstoff.

Flere tyverier på Meieriet: – For oss er dette et mysterium

Kostbart utstyr stjålet fra Meieriet: – Ingen tegn til innbrudd

Kommentarer til denne saken