Vi på ungdomstrinnet ved Gimsøy skole hadde to fantastiske dager på Unstad Artic Surf.

Vi startet med fjelltur på torsdag kl.10.00 i et nydelig vær. Gikk fra campingen og opp på Varn, videre opp på Saupstadtinden der vi spiste medbrakt lunsj. Turen opp var tung for noen av oss, men alle kom seg opp. En nydelig utsikt fra toppen. Herfra gikk vi videre til Skrådalstinden, og så tilbake til campingen. Enkelte hadde et lite snev av høydeskrekk, men med positive tilbakemeldinger fra medelever og lærer gikk det bare greit. Viktig å bryte grenser og pushe seg litt mer enn komforsonen tilsier. Dette var en forholdsvis lang og krevende tur, men alle fulførte med stil, mange pauser underveis og oppmuntring fra hverandre hjalp godt på. Guid og reiseleder var vår klassestyrer Svein F. Hansen.

Brukte ca. 4 timer på turen

Da vi var tilbake på campingen ble vi bedt inn i restauranten og fikk servert store nydelige kanelsnurringer og drikke, en stor og gledelig overraskelse. Etterpå installerte vi oss på to store flotte hytter.

Fram til kl.19.00 cruset vi rundt i Unsatdgården og stranda på campingens artige fatbikere.

Kl.19.30-22.30 var det surfekurs under flotte forhold. Ingen hadde prøvd dette før, så vi var spente og hadde sommerfugler i magen. Meget dyktige instruktører i Adelaide og Oscar gjorde oss trygge og avslappet i forhold til det so skulle skje på brettene. Noen fikk det godt til, andre kom seg opp på brettet av og til, under ledelse av to utrolig dyktige og flotte instruktører. Dette er noe av det artigste vi har vært med på, og mange vil prøve det igjen.

Fantastisk mat

Etter dusjing og skifting var det klart for gourmetmåltid, tilberedt ene og alene av selveste Tommy. Noen av oss var klare på at det var det beste grillmåltid vi hadde spist, og på et nydelig dekket bord.

Badestampen var neste post, der satt vi til kl.00.30, da kalte Svein oss inn for køying. Ikke noe problem å få sove, vi slukna nesten før vi var kommet på puta.

Fredag var det medbrakt frokost på campingens felleskjøkken før vi skulle ut på ny opplevelse. Turen gikk til løkta i Kleiva mellom Unstad og Eggum, en flott tur som vi gjerne anbefaler til andre. Kl.13.00 var vi tilbake campingen der foreldre var kommet for å bringe oss tilbake til Gimsøy og Sydalen.

Vi vil med dette takke Tommy for positiviteten, gjestfriheten og servicen, vi vil også takke hans medarbeidere for flott service. Hadde det ikke vært for Tommy hadde dette ikke vært mulig for oss, det kostet oss faktisk ikke en krone.

Tusen takk Tommy og dine medarbeidere. Opplegget og turen blir et minne for livet for oss.