Gå til sidens hovedinnhold

Extra rydder i bygatene i stedet for badestranda

Artikkelen er over 2 år gammel

- Vi synes sjetteklassingene gjorde en flott ryddejobb torsdag, så vi skifter fokus til å rydde i bygatene kommende tirsdag, sier assisterende butikksjef Rainer Andre Solheim.

Aksjonen «Coop rydder Norge» er en landsdekkende aksjon, der også Extra og Prix i Lofoten deltar i ryddeaksjonen dette året.

– Vi hadde egentlig tenkt å rydde i fjæresonen fra Rekvika til badeplassen kommende tirsdag, men etter at de 55 elevene fra sjetteklassene ved Svolvær skole gjorde en utmerket ryddejobb torsdag, og noen andre tydeligvis har ryddet i Børvågen.

- Så skifter vi fokus og rydder i bygatene i stedet. Det er mye rask som er dukket fram i en tidlig vår, og å få bygatene fine er like viktig, sier Solheim.

Han sier at alle som vil delta kan møte bak Amfi Svolvær kl. 18.00 på tirsdag, der man vil få utdelt sekker og hansker gratis fra Coop Extra.

Containeren er allerede på plass bak Amfi der de som rydder får levere sekkene gratis. De spesielt ivrige kan komme allerede fra Extra i Svolvær og Kabelvåg åpner lørdag morgen og få sekker og hansker utdelt.

– Vi kommer også til å ha kaffe og noe å bite i for dem som deltar i aksjonen tirsdag ettermiddag, sier assisterende butikksjef Rainer Andre Solheim ved Coop Extra i Svolvær til Lofotposten.

Butikkjede engasjerer seg i strandrydding: - Alle butikkene i Lofoten vil delta

Kommentarer til denne saken