Få tilgang til 70 aviser gjennom ditt abonnement på Lofotposten!

+ALT: Lofotposten kan nå tilby +Alt-abonnement til sine lesere.

+ALT: Lofotposten kan nå tilby +Alt-abonnement til sine lesere. Foto:

Av

Amedia har lansert +Alt-abonnement for sine lokalaviser.

DEL

Noen gang har du kanskje lyst til å lese en annen lokalavis enn Lofotposten? Kanskje har du studert i Bodø eller jobbet noen år i Tromsø – og fortsatt er interessert i det som skjer i der? Eller du er tilflytter til Lofoten fra Drammen, Trondheim eller Mo i Rana? Det kan jo være artig å følge med på hva som rører seg der. Eller kanskje er du bare nyhetshungrig og vil surfe rundt etter artikler og reportasjer land og strand rundt.

Nå kan du som Lofotposten-abonnent få tilgang til ca. 70 andre aviser digitalt. Det er Lofotpostens eier, Amedia, som har åpnet for denne muligheten for deg som abonnent, ved at du oppgraderer ditt eksisterende abonnement på Lofotposten.

- Vi er veldig glade for å få mulighet til å tilby dette produktet til våre abonnenter. Vi vet at en «Nettflix-modell» på lokalaviser er noe som har vært etterspurt, så vi har tro på at mange vil velge å utvide abonnementet sitt hos oss, sier sjefredaktør Marianne Steffensen Kielland.

Amedia eier to aviser i Lofoten, Lofotposten og Lofot-Tidende. Siden Lofotposten og Lofot-Tidende har mye av de samme dekningsområdet, en tøff konkurransesituasjon og mange felles abonnenter, vil man ikke fått tilgang til Lofot-Tidende om man oppgraderer abonnementet. Men aviser som Nordlys, Avisa Nordland, Fremover, Rana Blad, Fredrikstad Blad, Drammens Tidende og Bergensavisa står på menyen, hele lista kan du se her.

Amedia har aviser fra Lyngdal i sør til Honningsvåg i nord, og med oppgradering av abonnementet ditt på Lofotposten får du altså tilgang til ca 70 andre aviser også digitalt.

- Er du abonnent og er innlogget på vår nettside slik at du kan lese plussartikler, er det bare å velge «Min Side» på Lofotposten.no. Der kan du enkelt oppgradere abonnementet. Er du ikke abonnent, kan du velge vanlig abonnement eller +Alt-abonnement når du bestiller, forklarer Steffensen Kielland.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken