Kristian vil ikke tilgi Farmen-Geir: - Har man gjort noe må man stå for det

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Søndag kveld ble det klart av Halvor Sveen vant Farmen 2017. Harstadværing Kristian Krubel Djupnes og Geir Magne Haukås hadde sine konflikter på Farmen. Da Geir Magne røk ut i episode 27 ba han om tilgivelse, men harstadværingen ville ikke tilgi.

Da Haukås møtte Djupnes for første gang på flere måneder på finalefesten, ble det klart at konflikten ikke var lagt på is, ifølge Dagbladet.

- Jeg kommer ikke til å tilgi ham, men det er ene og alene fordi jeg ikke vil ha et oppslag der det står at jeg har gått i mot meg selv. Men det betyr ikke at jeg er sur på Geir Magne, men jeg tilgir ikke. Sånn er det. Ferdig med det Så lenge han er grei mot meg, er jeg grei mot han. Har man gjort noe, må man stå for det, fortalte Djupnes på finalefesten, skriver Dagbladet.

- Jeg har full respekt for det han sier. Han tar egne valg basert på det han opplever, og det må vi respektere i aller høyeste grad. Han er en klok mann og tar sine valg, ofte veldig gode valg, så jeg synes han fortjener å få gjøre akkurat det han vil, svarer Haukås.

Artikkeltags