Møter aktuelle deltakere til realityserien «Skårungen»

Glede: NRK lager realityserie basert på lofotfiske. Nå ønskes også kontakt med flere aktuelle skippere med båt.

Glede: NRK lager realityserie basert på lofotfiske. Nå ønskes også kontakt med flere aktuelle skippere med båt.

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå starter utvelgelsen av deltakere til NRK-programmet "Skårungen".

DEL

Denne uken vil to personer fra produksjonsselskapet «Outcast» oppholde seg i Svolvær for å ha første møte med aktuelle deltakere til realityserien «Skårungen».

– Vi har fått inn 500 søknader fra personer som ønsker å delta som skårunger. Vi skal ha tre skårunger og en skipper om bord i hver av båtene, sier Tone Norseth i firmaet Outcast like før hun går om bord i Hurtigruten, som skal ta henne over Vestfjorden.  Det samme området som blir arena fra 15. februar til 15. mars neste år når realityserien skal tas opp.

Serien er basert på at vanlige nordmenn konkurrerer om hvem som behersker fiskeyrket best under veiledning av erfarne fiskere.

-Dette er midt i sesongen for de profesjonelle fiskerne, så vi satser på lokale fritidsfiskere som har turist- eller fritids kvote. I tillegg til skipper og tre skårunger, blir det ett crew på to personer om bord fra oss. Teamet vårt skal i utgangspunktet ha base i Svolvær, men vi er mobile og vil kunne derfor kunne komme oss til flere områder både nord og sør i regionen for å gjøre opptak. I første omgang tar vi første runde med påmeldte skårunger utfra søknader som er kommet inn. Vi har lest en god del av de 500 søknadene allerede. De som fortsatt er interessante for oss og selv interessert etter denne runden, og som har mulighet til å sette av en måned til opptakene, vil bli vurdert til neste avgjørende casting.  I denne omgang er det utvelgelse av skårunger vi konsentrer oss om. Men vi håper også å få søknader fra flere "skårunger", men også kontakt med så mange som det er mulig av aktuelle skippere. Og de må gjerne ta kontakt med oss via mail. Da bruker de samme mailadresse som skåringene kan sende sin søknad til; skaarungen@outcast.as 
sier Norseth.

Outcast sine to representanter ankommer Svolvær mandag kveld og skal gjennomføre intervju med aktuelle deltakere helt fram til og med fredag i Svolvær.

Artikkeltags