Ørjan blir ordførerkandidat for SV i Flakstad

Ordførerkandidat for Flakstad SV

Ordførerkandidat for Flakstad SV

Sv har lagt ut sin liste til kommunestyrevalget.

DEL

Flakstad SV har lett høyt og lavt, i kriker og kroker, for å sette sammen en best mulig liste til kommunevalget, skriver Flakstad SV i en pressemelding.

Etter et betydelig puslespill kan Flakstad SV endelig presentere kommunevalglista for 2019. Det har vært en prioritert oppgave å finne kommunens mest kompromissløse fiskere.

Talsperson for nominasjonskomiteen, Maja Borgvatn Karlsen, sier i en kommentar om listearbeidet:

- Da vi startet arbeidet med å skulle fylle lista, var vi spente på hvilke tilbakemeldinger vi ville få rundt om i Flakstad. Det vi kan si med absolutt sikkerhet er at vi ble møtt med interesse og velvilje fra alle kanter. Vi har hatt mange flotte og konstruktive samtaler med kommunens innbyggere, og resultatet av disse er nå blitt den lista vi nå stolt presenterer. Vi kunne ikke vært mer fornøyd, og valglista med de som står foran i bresjen er bunnsolid, sier Karlsen i pressemeldingen.

Les også: Ørjan vil blåse nytt liv i Flakstad SV

Ørjan Arntzen ble i 2015 valgt inn som fast representant for SV i kommunestyret i Vestvågøy. Han flyttet til Napp i fjor, og har vært drivkraften i å stable Flakstad SV å bena igjen etter at partiet i flere år har vært uten lokallag.

Arntzen jobber i dag som prosjektleder for Lofoten Matpark, og har vært involvert i lokalpolitikken i Lofoten siden han flyttet tilbake til Lofoten i 2012.

Andrekandidat for Flakstad SV er Inger Marie Lemvik. Lemvik er tilflytter fra Vestlandet og jobber som fastlege i Flakstad kommune. Hun er ny i politikken, men har til gjengjeld stor interesse for lokalsamfunnet.

SV gjorde det bra i Flakstad under stortingsvalget i 2017. Partiet fikk 79 stemmer, 11,3 prosent, og ble landets 10. beste SV-kommune.

Resten av listen til Flakstad SV:

 1. Ørjan Arntzen, Napp
 2. Inger Marie Lemvik, Skjelfjord
 3. Niilo Frans-Emil Paivio Niissinen, Fredvang
 4. Petter Myklebust, Skjelfjord
 5. Ole Lie, Fredvang
 6. Hulda Berre, Ramberg
 7. Seija Nissinen Klaveness, Ramberg
 8. Arnt Kolberg, Ramberg
 9. Ida Christensen, Ramberg
 10. Frid Arntzen, Skjelfjord
 11. Sivert Kvernøy Sandnes, Napp
 12. Henrik Klaveness, Ramberg
 13. Randi Kvernøy, Napp
 14. Sissel Solhaug, Ramberg

Artikkeltags