Mange turnere fra Lofoten i helga på plass i Vesterålen for å vise frem sine ferdigheter. Været bidro til at det kun var i overkant av 100 deltakere på stevnet. Mange måtte rett og slett melde avbud grunnet vanskelige kjøreforhold.

Kabelvåg turn gikk helt til topps i klassen junior miks i tumbling. I junior kvinner tumbling kom klubben på 8. plass. I nasjonal klasse trampett ble det andreplass på KIL i klassen junior miks, samt 7. plass i junior kvinner.

– Det er bare litt over ett år siden denne troppen ble startet opp i KIL turn, så vi er veldig stolte av helgas prestasjoner. Damelaget gjorde det ikke like bra, men der ble en av gymnastene skadet, så laget måtte gjennomføre med en turner for lite, forteller trener Stina Iversen.

Ballstad fikk med seg disse plasseringene hjem til Vestvågøy: Rekrutt Trampett – 2. plass, Rekrutt Tumbling – 2. plass, Jr Kvinne Trampett – 5. plass, Jr Kvinne Tumbling – 4. plass, Jr Mix Trampett – 6. plass, Jr Mix Tumbling – 5. plass.

– Vi er svært stolte av resultatene og de flotte gymnastene til Ballstad Gym og Turn. Gymnastene viser stor turnglede og strålende humør både på treninger og turer. Ekstra gøy var det selvsagt at rekruttene fikk pallplass i år. Det var stort for både utøverne og trenerne. Vi har hatt en super helg, sier trenerne Kathrine Fredriksen Solberg, Anna Marina Fredriksen, Johannes Larsen, Andreas Knutsen og Alexander Jakobsen.

Sørvågen og Omegn IL tok tredjeplass i tumbling for rekrutter, samt fjerdeplass i trampett for rekrutter.

Bildeserie

Kretsmesterskap i troppsgymnastikk