Folkehelseuka: Nå kan du få være med å bestemme innholdet!

BALLONGTRIM: Kanskje kan ballongtrim være noe for folkehelseuka. Dette bildet er tatt under et arrangement i regi av Med hjerte for  eldre og 9. klasse ved Leknes skole.

BALLONGTRIM: Kanskje kan ballongtrim være noe for folkehelseuka. Dette bildet er tatt under et arrangement i regi av Med hjerte for eldre og 9. klasse ved Leknes skole. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Vestvågøy kommune håper du har innspill og vil bidra med aktiviteter i folkehelseuka?

DEL

Folkehelseuka 2018 er fra 9.–15. april, og er en ekstra markering av alt det gode folkehelsearbeidet i kommunene over hele landet.

Kom med innspill

Vestvågøy kommune ber nå om innspill fra innbyggerne i kommunen for ha de ønsker folkehelseuka skal inneholde.

– Folkehelsearbeid er å jobbe for god helse, trivsel og livskvalitet for alle i kommunen vår. Denne uka vil vi vise fram bredden av tilbud vi har i Vestvågøy, og håper dere vil være med, skriver folkehelsekoordinator Greta Klevstad på hjemmesiden til kommunen.

Hvem som helst kan bidra med aktiviteter i folkehelseuka

– Enkeltpersoner, frivillige lag og foreninger, private, næringsdrivende, organisasjoner og offentlig sektor er hjertelig velkommen til å melde inn aktiviteter dere vil ha med i programmet, opplyser Klevstad.

Rullestolløp

Hun oppfordrer folk til gjøre det de vil.
– Det kan for eksempel være rullestolløp, hoppetau, skirenn eller strikke-kafe, skriver Klevstad

​Om noen vil melde inn aktiviteter skjer det på mail til greta.klevstad@vestvagoy.kommune.no innen 15. februar der aktiviteten beskrives.


Artikkeltags