Forlatt varebil ved E10 skaper reaksjoner

Denne varebilen ved E10 i krysset mot Digermulen gjør at folk tror det har vært ei ulykke, og at noen trenger hjelp.

Denne varebilen ved E10 i krysset mot Digermulen gjør at folk tror det har vært ei ulykke, og at noen trenger hjelp. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I lengre tid har en hvit varebil stått i grøfta på E10 ved avkjøringen til Digermulen.

DEL

Folk som passerer der legger merke til den rare plasseringen, og noen oppfatter det som bilen har hatt et uhell, og kanskje at noen trenger hjelp.

Lofotposten har forelagt saken for Svolvær politistasjon, som bekrefter at man er kjent med bilen selv om dette er innenfor området til Hadsel lensmannskontor.

Den hvite VW Transporter mangler skilter, og etterforskningsleder Ingar Brun ved Svolvær politistasjon bekrefter at politiet har tatt skiltene til bilen i forbindelse med en politisak.

Eierskapet til bilen er ennå ikke avklart. Bilen var stjålet. Men den er en del av et arveoppgjør, noe som gjør eierskapet til en sivilrettslig sak. Politiet har derfor kun tatt skiltene, men ikke pålagt noen å fjerne bilen da eierskapet er uavklart.

Det å fjerne den fra grøfta i veikrysset jobber derimot Statens vegvesen med, som grunneier i området.

Bilen kan ikke stå slik langs en mye trafikkert Europavei og forstyrre trafikkbildet, og det tas derfor nå grep for å få den fjernet, får Lofotposten opplyst.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken