Gå til sidens hovedinnhold

Første artist til Codstock 2020 er offentliggjort

Artikkelen er over 1 år gammel

Et halvår før 20. årsjubileet går av stabelen er allerede en av artistene klare. Bandet fokuserer på sjangeren pop-rock med 25-åringe Tora Dahle Aagård som frontfigur.

Bandet TORA ble dannet i Flatanger i 2011 og har gitt ut et album. Bandet har blitt kritikerrost tidligere som sin innlevelse på scenen, og har tidligere opptrådt på Steinkjerfestivalen og Notodden Blues Festival.

- Vi har 20-årsjubileum og vi kommer til å satse på store nprske arister. TORA er ganske ny og ung med stor appell til de unge. Slike artister er kjempeviktig å få med, sier leder for Codstock, Trine Mentzen.

Mentzen røper også at det neste navnene kommer til å annonseres fortløpende i løpet av torsdagen. Men et spesielt band har hun tenkt til å holde hemmelig en stund framover. Til Lofotposten gir hun dette hintet:

- Vi kommer til å ha et heidundrende stort band på avslutningen som har gjort blues kjent, som de fleste vil kjenne igjen. Vi planlegger enda, så det kan komme overraskelser.

Mentzen har flere nyheter rundt årets festival, som feirer 20 år til sommeren. Det vil nemlig være mer plass å benytte seg av i neste års utgave av Codstock.

- Konseptet til neste år blir det som det alltid har vært, det er det som har gjort at vi har overlevd så lenge. Henningsvær storstue var ikke med oss i fjor, men er tilbake i år. Klatrekafeen er i ferd med å bygge ut, slik at flere får plass. Det er vi veldig glade for.

Lofotposten har ikke lyktes i å komme i kontakt med Tora Dahle Aagård.

Kommentarer til denne saken