LFK-gutt til Bodø/Glimt

Sondre: Sondre Edvardsen Urås (t.v.) Skal spille for Bodø/Glimt.

Sondre: Sondre Edvardsen Urås (t.v.) Skal spille for Bodø/Glimt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sondre Edvardsen Urås (14) skal sesongen 2019 spille for Bodø/Glimt i nasjonal serie for G14.

DEL

- Veldig artig! Tilbudet fra Bodø/Glimt kom etter at Sondre og tre andre spillere fra LFK i november deltok på en samling hvor utvalgte 14-årsspillere fra Nordland deltok. Sondre viste seg fram fra sin beste side på denne samlingen, forteller Kim-Verner Solstad som til daglig er trener for Sondre på G14-laget til Leknes FK.

Mange ferdigheter

- Sondre har mange ferdigheter som G14-fotballspiller. Han er fysisk sterk, har dribleferdigheter, spiller opp andre og er en target man – en notorisk målscorer, fortsetter Kim-Verner Solstad.

Sondre Edvardsen Urås har ifølge treneren vært på sonesamling og kretslagsamling. Sist i januar skal han på kretslagsamling på Fauske. Helga før denne kretslagsamlingen og i vinterferien første uka i mars dreier det seg om treningssamlinger og treningskamper i Bodø/Glimt.

En mot en

«Sondre er god til å utfordre en mot en, han er hurtig, vet hvor målet står, treningsvillig og lærevillig. Han kan bli en riktig god fotballspiller hvis han fortsetter utviklingen og får de rette rammevilkårene for å lykkes», står det blant annet å lese om 14-åringen på LFKs hjemmeside på Facebook.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags