Moa er årets unge idrettsutøver

STOLT: Leder i Vestvågøy Idrettsråd, Gunnar Skoglund, overrakte blomster, statuett og en gavesjekk på 5000 kroner til Moa etter at han var blitt kåret til Årets unge idrettsutøver i Vestvågøy. Foto: Kai Nikolaisen

STOLT: Leder i Vestvågøy Idrettsråd, Gunnar Skoglund, overrakte blomster, statuett og en gavesjekk på 5000 kroner til Moa etter at han var blitt kåret til Årets unge idrettsutøver i Vestvågøy. Foto: Kai Nikolaisen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

16 år gamle Mohammed Mohammedi fra Leknes FK var stolt og glad etter å ha blitt kåret til årets unge idrettsutøver i Vestvågøy

DEL

Onsdag kveld avholdt Vestvågøy Idrettsråd sitt årsmøte.

For fjerde året på rad delte idrettsrådet ut prisen årets unge idrettsutøver i Vestvågøy.

16 år gamle Mohammed Mohammedi eller Moa som han kalles har for lengst etablert seg på Leknes FK sitt a- lag. I januar debuterte han på G-16-landslaget til Norge og har spilt flere landskamper. På årsmøtet ble han kåret til årets unge idrettsutøver i Vestvågøy.

LES OGSÅ: MOA MED I LANDSLAGSTROPPEN

Leder Gunnar Skoglund i idrettsrådet sa at de hadde fått flere forslag på Moa.

-Han har gjort det svært godt sportslig og har debutert på det norske landslaget. I tillegg til det sportslige er han opptatt av fair play og at hele laget skal fungere også sosialt. Han trener veldig mye både sammen med laget og for seg selv. I tillegg er han med på det viktigste dugnadsarbeidet. Han kan gjerne starte dagen med å selge billetter før han tar på seg drakten og spiller kamper. Moa er et forbilde for de yngre i dretten i Vestvågøy ikke bare i fotballmiljøet men også i andre idretter. Jeg er stolt over å gi det prisen som årets unge idrettsutøver i Vestvågøy til deg, sa Skoglund og delte ut blomster, statuett og en sjekk på 5000 kroner til Moa som var veldig stolt etter å ha fått prisen.

-Det er utrolig stort for meg å få en slik pris fra idrettsmiljøet i Vestvågøy. Det at folk her på Vestvågøy synes jeg fortjener en pris gjør meg glad, sier den beskjedene prisvinneren.

LES OGSÅ: -DET ER UTROLIG STORT FOR MEG Å GÅ UT MED DET NORSKE FLAGGET PÅ BRYSTET

Landslagstrener Erland Johnsen tok onsdag ut troppen som skal spille en turnering i Portugal om 14. dager. Der var ikke Moa med.

-Det er helt greit. Det er ikke landslaget som er viktigst for meg nå. Det viktigste for meg er å utvikle meg som spiller og person. Jeg er ferdig med ungdomsskolen til våren og skal jeg utvikle meg som fotballspiller så må jeg flytte på meg. Bodø/Glimt, Tromsø eller NTG/Stabæk er alternativene. Akkurat nå så er kanskje NTG/Stabæk mest aktuelt, sier Moa før han fortsetter.

-Uansett hvor jeg havner så er det LFK som er klubben i mitt hjerte. Det er alle i og rundt klubben som har æren for at jeg har blitt den jeg har blitt, slår årets unge idrettsutøver i Vestvågøy fast.

Artikkeltags