Kampen mellom Landsås og FK Lofoten ble avlyst

DEL

FK Lofoten skulle lørdag formiddag spille borte mot Landsås på Landsåsbanen. Kampen ble imidlertid avlyst. Det bekrefter hovedtrener for Landsås FK, Eirik Risbøl.

– Dommerne mente at det ikke var mulig å gjennomføre kamp på grunn av snø på banen. De følte seg ikke trygge på at vi klarte å fjerne snøen før kampstart, og ville derfor avlyse kampen i stedet for å utsette den, sier Risbøl.

Landsås hadde imidlertid ordnet med ATV for å få fjernet snøen.

– Men det var tydeligvis for seint, legger Risbøl til.

Hva tenker du om at kampen er avlyst?

– Det er selvfølgelig synd. Vi har et tett kampprogram. Det er ikke mange helger å ta av, og dermed vanskelig å få flyttet kampen til en dato som passer. Kampen må spilles i løpet av våren. Jeg vil tro at det blir en sen midtukekamp etter hvert, sier Risbøl.

FK Lofoten-trener, Terje Hansen, er enig med Risbøl i at det er synd at kampen avlyses.

– Det er bestandig kjedelig når en kamp avlyses. Vi var virkelig klar for kamp, så det var fryktelig synd, sier Hansen, som sammen med resten av laget hadde rukket og kommet seg helt til Harstad før de fikk beskjeden.

– Når vi kjører helt fra Svolvær og hit, og ser at det ikke er sjanse til å få spille kampen, er det et lite slag, legger han til.

FK Lofoten måtte dermed snu i døra og kjøre hjem til Lofoten igjen.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags