Lofotposten sender alle kampene til Leknes direkte

Seriestart: Lørdag debuterer LFK i 3. divisjon og møter Lillestrøm 2 i første seriekamp. Kampen sendes direkte på lofotposten.no. Bildet er fra treningskamp mot Svolvær IL tidligere i vår.

Seriestart: Lørdag debuterer LFK i 3. divisjon og møter Lillestrøm 2 i første seriekamp. Kampen sendes direkte på lofotposten.no. Bildet er fra treningskamp mot Svolvær IL tidligere i vår. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Lørdag debuterer LFK i 3. divisjon mot Lillestrøm 2. Lofotposten sender kampen direkte på lofotposten.no – og vil gjøre det med alle de andre kampene til LFK i løpet av sesongen. LFK skal spille følgende kamper i 3. divisjon dette året:

13/4Lillestrøm 2Leknes
22/4LeknesMelbo
27/4HønefossLeknes
5/5LeknesFinnsnes
11/5Tromsø 2Leknes
19/5LeknesSkjetten
25/5JunkerenLeknes
2/6LeknesBodø/Glimt 2
8/6FløyaLeknes
15/6LeknesUllensaker/Kisa 2
22/6HarstadLeknes
20/7LeknesGjelleråsen
27/7LeknesSkjervøy
3/8SkjettenLeknes
10/8LeknesHønefoss
17/8Bodø/Glimt 2Leknes
25/8LeknesLillestrøm 2
31/8GjelleråsenLeknes
8/9Leknes Harstad
14/9Ullensaker/Kisa 2Leknes
21/9SkjervøyLeknes
28/9LeknesTromsø 2
5/10FinnsnesLeknes
13/10LeknesFløya
19/10MelboLeknes
26/10LeknesJunkeren

LFK-trener Robin Hansen uttalte tidligere denne uka at dette kommer til å bli en tøff sesong. Lofotposten håper at laget finner seg til rette i 3. divisjon, og at hjemmepublikumet heier fram laget.

– Etter oppkjøringa sier vi oss enig i uttalelsen til Robin Hansen, men vi håper at laget kommer seg over kneika og ønsker LFK lykke til i serien. Vi håper også at publikum strømmer til for å se kampene deres fra sidelinja og støtter opp om LFK. For dem som ikke har anledning til å se kampene fra Leknes idrettspark, er det mulighet for å følge med på lofotposten.no, sier nyhetsredaktør i Lofotposten, Bjørnar Larsen.

Kampene finner du på Direktesport inne på Lofotposten sine nettsider – hvor det også er mulighet til å se kamper fra toppserien til damer og Postnord-ligaen. For å se kampene trenger du et abonnement på Lofotposten. Nå kan du få et digitalabonnement i tre måneder for 99 kroner, og får med det fulgt LFK i 3. divisjon fram mot sommeren. 

Første LFK-kamp kan du se HER.

Lofotposten tar i tillegg sikte på å få til et samarbeid med Harstad-Tidene og VOL.no slik at BUIL, SIL og FK Lofoten sine bortekamper i 4. divisjon vil sendes direkte – i tillegg til så mange som mulig av hjemmekampene som vi streamer selv.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags