Fotballkretsen med nytt kamptilbud

Med bakgrunn i koronasituasjon, inviterer Hålogaland Fotballkrets til serie for U-20 lag. Dette gjelder både for kvinner og menn.

DEL

Det opplyser kretsen i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

- Med Regjeringens beslutning om ikke å åpne for kamper for seniorer i breddefotballen før tidligst 1. september, har vi besluttet å gi klubbene muligheten til å melde på lag i en nyopprettet klasse for U-20 11-er gutter, og U-20 11-er jenter høsten 2020. Det vil bli gitt en svært kort påmeldingsfrist, så her må klubbene snarest ta beslutninger i sin klubb. Vi vil være svært fleksible med tanke på samarbeidslag i begge klasser. Frist for påmelding er søndag 16. august kl. 23.59, skriver serie- og kampansvarlig Tor A. Ludvigsen i pressemeldingen.

Klubber som ønsker å delta i U 20-seriene melder seg på via FIKS. Det er opprettet to nye klasser; G U-20 og J U-20, der spillere kan delta til og med dagen de fyller 20 år. Dette er et ekstra tilbud til den aktuelle aldersgruppen, og serien kan/vil bli avsluttet ved oppstart av den lokale breddefotballen på seniornivå. Skulle serien av tidligere nevnte grunner avsluttes før den er ferdigspilt, vil ingen økonomiske krav bli rettet til andre deltakende klubber.

– Et slikt eksempel kan være at ved dobbel serie så har en klubb kun rukket å spille bortekamp mot et eller flere av de andre lagene før serien avsluttes. Det kan da ikke rettes økonomisk krav til disse klubbene for ikke å ha spilt hjemmekamp(ene). Med bakgrunn i tidligere informasjon/argumentasjon, og av grunner nevnt i avsnittet over, ønsker vi at G19-serien gjennomføres med de påmeldte lagene som oppsatt. Det er også med bakgrunn i dette seriespillet vi kårer årets kretsmester! Vi ser for oss oppstart av seriespillet for det nye kamptilbudet allerede i slutten av uke 34. Lokale kamper (motstander fra egen sone) vil bli forsøkt satt opp på hverdager, mens kamper over sonene blir satt opp som helgekamp, fortrinnsvis på lørdag, heter det i pressemeldingen.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken