– Vi er selvsagt veldig stolte og glade for disse nominasjonene. Dette er fantastisk og er en bekreftelse på det harde arbeidet som er lagt ned og som vi gjør ved golfanlegget her i Lofoten, sier daglig leder Frode Hov i Lofoten Links.
Worlds Golf Awards kalles for golfens Oscar.

Golfanlegget på Gimsøy konkurrerer om tittelen «Verdens beste, nye i 2015» med Palm Garden Golf Club i Malaysia og TPC at Baha Mar på Bahamas. I fjor vant The Els Club Teluk Datai i Malaysia.
– Vi mener vi har gode muligheter til å vinne denne tittelen og håper på mange stemmer fra Lofoten og Norge, og andre golfere i verden som ser det unike i vårt prosjekt, melder Hov på golfbanens hjemmeside.
Han innrømmer at nomineringen og avstemningen, som avsluttes i september i år, ikke legger noe mindre press fram mot åpningen av 18-hullsbanen i juli senere i år.
– Vi skiller oss ut fra våre konkurrenter, noe som også hele tiden har vært vår målsettingen. Vår visjon er å være «verdens råeste golfbane» og vi har dyrket det unike og særegne i designet og konstruksjonen av golfbanen for at opplevelsen av både golf og slående vakker natur skal bli så god som overhodet mulig. Vi ser på denne nominasjonen som ett ledd i vår målsetting om å gjøre Lofoten Links til en ikonbane i verdenssammenheng, en bane alle golfere bare må spille.
World Golf Awards er en del av World Travel Awards, også kalt reiselivsbransjens Oscar. Deres medienettverk har en verdi på 1,7 millioner kroner for lesere og et TV-publikum med en rekkevidde med en verdi av 90 millioner kroner.

Gimsøybanen er også nominert som Norges beste. De andre banene i kategorien for Norges beste golfbane 2015 er Oslo GK, Stavanger GK, Kongsvinger GK, Miklagard Golf, Kvinesdal GK og Meland GK. Kongsvinger vant i fjor.
 

Ferdigstillingen av utvidelsen av golfbanen var ikke problemfri: Golfbanen tapte rettstvist: Må ut med 3,2 millioner

Daglig leder i Lofoten Links tenker nytt: Frode Hov vil etablere ridebane på Gimsøy