Gå til sidens hovedinnhold

God sommer!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Så er det sommer!

Det har vært en merkelig tid etter 12. mars.

Vi har vært stengt ned. Reiseliv og handelsstand har fungert på lavbluss, alt av festivaler og konserter er avlyst, selv om noen kjører alternative opplegg.

Jeg vil på nytt takke ALLE som har bidratt til den nasjonale dugnaden for å bekjempe Korona pandemien. Alle har gjort sitt beste og det har virket, men pandemien er ikke over. Vi vet at det kommer en oppblomstring, men vi vet ikke når.

Det kommer nå besøkende hit, mange besøkende håper vi. Det er viktig at vi tar i mot dem som et godt vertsskap, og lar de oppleve Lofoten og Vågan på sitt beste med hyggelige mennesker, opplevelser og vakker unik natur. Vi må forutsette at alle som kommer hit har lov å være her, selv om vi vet at noen sniker seg over grensene.

Samtidig som vi skal være gjestfrie og ønske turistene velkommen MÅ vi fortsatt ta våre forholdsregler. Vi MÅ holde avstand, vaske hender og unngå store forsamlinger – smittevernreglene gjelder fortsatt. Det er bare slik vi kan unngå en ukontrollert oppblomstring av pandemien.

God sommer!

Kommentarer til denne saken