Tøft møte med norgeseliten for Lofoten-golfer

Vanskelig: Lars Magnussen fikk det tøft under helgens norgesmesterskap. Her fra ei tidligere turnering på Gimsøy. Arkivfoto.

Vanskelig: Lars Magnussen fikk det tøft under helgens norgesmesterskap. Her fra ei tidligere turnering på Gimsøy. Arkivfoto.

Artikkelen er over 1 år gammel

Lars Magnussen fikk det tøft i utfordrende forhold under helgens NM i golf.

DEL

I helgen gikk årets norgesmesterskap i golf av stabelen på Sola utenfor Stavanger. Lars Magnussen var Lofoten Golfklubbs eneste representant. I røffe værforhold og knallhard konkurranse fikk Kabelvågværingen det tøft.

– Jeg er litt misfornøyd, men det var veldig artig å være med, forteller Magnussen. Lofoten-golferen fant aldri flyten og endte på en 72. plass. Han var åtte slag unna å klare cuten, som hadde gitt han en plass i de to avgjørende rundene av mesterskapet.

– Det var veldig høyt nivå. Det mest positive med helgen var at jeg spille med han som til slutt ble norgesmester (Markus Braadlie, Miklagard Golf, journ.anm.) og det var veldig lærerikt, sier Magnussen, som om to uker er klar for Nord-Norsk mesterskap i Narvik. Der er han tittelforsvarer.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags