Gravdalmesterskap i tørrfeskkasting: Joar, Berit og Sivert ble mestre!

MESTRE:  Berit Lamøy, Sivert Hansen og Joar Flesjå vant hver sin klassen under det første Gravdalsmesterskapet i tørrfeskkasting.

MESTRE:  Berit Lamøy, Sivert Hansen og Joar Flesjå vant hver sin klassen under det første Gravdalsmesterskapet i tørrfeskkasting. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Søndag møtte nesten 200 gravdalinger opp da Gravdal Opp og Fram arrangererte aktivitetsdag. For første gang ble det arrangert Gravdalsmesterskap i tørrfeskkasting.

DEL

Innbyggerforeningen Gravdal Opp og Fram feiret i helga ett års jubileum, med aktivitetsdag på Løkta.

Rikholdig program

Arrangørene hadde lagt opp til et rikholdig program med diverse aktiviteter og gratis pølser til alle.
Lene Henningsen, som er en av ildsjelene i styret, forteller om stor oppslutning.
– Det kom mellom 150 og 200, og det er vi kjempefornøyd med. Vi hadde lagt opp til helt enkle aktiviteter, og både små og store deltok. Det ble banket spiker, hoppa i sekk, styltegåing, og det ble også fotballkamp. Det å banke en spiker inn i planken var populært og det gikk med 300 spiker, sier Lene Henningsen

– Folk koste seg i godværet, og det gikk med 300 pølser, forteller Lene Henningsen i GOF.

Tørrfeskkasting

For første gang ble det også arrangert Gravdalmesterskap i tørrfeskkasting.
– Joar Flesjå vant herreklasse med et kast på 28 meter, mens Berit Lamøy vant dameklassen med et kast på 23 meter. 17 meter kastet Sivert Hansen tørrfisken og var best av barna,forteller Lene.

Hun forteller at dette arrangementet ikke krevde den store planleggingen.

– Nei, vi brukte en liten time på å rigge opp, og det samme med å rydde. Siden vi møtte avlyse sensommerfesten på grunn av dårlig vær så var det utrolig bra at været var på vår side søndag, mener hun.

Det er nå ett år siden GOF ble stiftet, og Henningsen er imponert over hva folket på Gravdal har klart å få til.

– Vi har blant annet skoget en masse, fått opp benker, og vi har gjort en stor innsats i sykehusparken. Det som har vært artig er at flere og flere har deltatt på dugnadene da de har sett forbedringer. Men det beste av alt er kanskje at vi er blitt enda bedre kjent med hverandre, sier Henningsen som sier styret har mange ideer.

– Vi bobler over av forslag, men nå skal vi ta det litt roligere utover høsten. Det neste store arrangementet blir nyttårsfeiringen, men dukker det plutselig opp noe som må gjøres så stiller vi nok opp, sier Lene Henningsen i Gravdal Opp og FramArtikkeltags

Kommentarer til denne saken