Gunnar (55) fikk gjev pris: – Jeg så ikke den komme!

BEVIS: Gunnar Olsen (55) med det synlige beviset på at han er "Årets Ballstadværing".

BEVIS: Gunnar Olsen (55) med det synlige beviset på at han er "Årets Ballstadværing". Foto:

Gunnar Olsen (55) ble kåret lørdag kåret til «Årets Ballstadværing» 2020.

DEL

– Det er selvfølgelig hyggelig å bli satt pris på! Man blir litt overrasket, og ja, jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si. Jeg vet ikke hvordan man skal ordlegge seg når man får en så stor pris.

Det sier Gunnar Olsen. Lørdag fikk han det synlige beviset som «Årets Ballstadværing» 2020, under den digitale versjonen av årets Ballstaddagan.

– Årets Ballstadværing representerer Ballstad på en ypperlig måte. Han har i mange år vært en viktig medspiller i Ballstaddagstyret. Han er lett å jobbe med, alltid positiv, optimistisk og definitivt et JA-menneske, heter det i begrunnelsen fra Ballstaddagan-styret.

Mange gode kandidater

Olsen har selv vært med på arrangørsiden av de tradisjonsrike dagene på Ballstad. Han vet derfor å sette pris på alle de frivillige som er med for å få dagene i gang.

– Det er blitt et såpass stort arrangement, at det krever mye teamwork. Det er mange som har vært med på det. Men som sagt, det er veldig hyggelig å bli satt pris på, og at noen syns man har gjort en ålreit jobb, sier Olsen.

At han ble «Årets Ballstadværing» hadde han ikke turt å håpe på.

– Det er veldig mange flinke folk på Ballstad, som kunne fått den prisen. Så jeg går ikke rundt og tenker at dette kan jeg få. Det er veldig mange som gjør gode bidrag over flere år. Så jeg ble overrasket. Jeg så ikke den komme i det hele tatt! Men veldig morsomt er det, sier Olsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken