Nødetatene rykket ut til utforkjøring

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Utforkjøring på smale veier.

DEL

OPPDATERT: I den første utgaven av denne saken framkom det at Politiet meldte følgende: – I forbindelse med en forbikjøring mistet føreren kontroll over bilen og ferden endte til slutt i fjæra. Politiet har nå rettet meldingen og melder at forbikjøring ikke var årsaken til utforkjøringen.

Nødetatene rykket ut like før klokka 15.00 fredag etter melding om at en bil har kjørt av veien på fylkesvei 888 ved Strønstad i Hadsel. Bilen endte i fjæra og det var to personer i bilen.

– Bilen skal ha hatt flere rundkast før den til slutt endte på hjulene. Fører og passasjer med ambulanse til lege for kontroll, melder Politiet i Nordland på Twitter.

– Bilen som kjørte av veien møtte en rød bil som kjørte mot vest. Politiet ønsker å komme i kontakt med fører av denne røde bilen, melder politiet videre.

Politiet etterforsker nå saken. Det er ikke mistanke om promillekjøring.

Lofotposten har vært i kontakt med fører av bilen i utforkjøringen som opplyser at begge personer slapp unna episoden uten alvorlige skader.

Sjåføren av den møtende bilen avviser overfor Lofotposten at han skal ha vært på feil side av veien i forbindelse med hendelsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken