HalloVenn for niende gang

Hallo venn: Yngve Toften, Hanne Berg, og Inge Hansen og Ståle Angell utgjør sammen med Eva Johansen komiteen for årets Hallovenn-arrangement. Eva var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Kai Nikolaisen

Hallo venn: Yngve Toften, Hanne Berg, og Inge Hansen og Ståle Angell utgjør sammen med Eva Johansen komiteen for årets Hallovenn-arrangement. Eva var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Kai Nikolaisen

31. oktober er det klart for HalloVenn i Lekneshallen. Det er niende gang dette alternativet til halloween blir arrangert på Vestvågøy.

DEL

HalloVenn ble startet på Hamar i 2007 som et alternativ til Halloween-feiringen 31. oktober. På HalloVenn-arrangementene er det ikke lov med djevel- eller andre skumle masker. I 2010 ble det første Hallovenn-arrangementet arrangert på Gravdal og siden da har det vært en tradisjon.

To økter

Hallo Venn er et samarbeid mellom Buksnes menighet og Betel Lofoten. De siste årene har Lekneshallen vært base for HalloVenn og det blir det også i år.

HalloVenn- komiteen består av Yngve Toften, Eva Johansen, Ståle Angel, Hanne Berg og Inge Hansen. De har hatt møte og ser fram til årets happening i Lekneshallen onsdag 31. oktober.

-Det blir to økter, klokken 17.00 og 19.00, med 250 tilgjengelige billetter på hver. Vi anbefaler å være tidlig ute for å sikre seg billett på økta man ønsker. Billettsalget starter mandag 1. oktober via hjemmesiden til lofothallen.no Man kjøper billett til hvert barn som skal delta. De voksne som er med får gratis kake og kaffe i kafeen, heter det i en pressemelding.

– Dette er et arrangement som skal være hyggelig og positivt så vi håper at mange kler seg ut men unngår kostymer som dekker ansiktet eller er skremmende på andre vis, legger de til.

20 aktiviteter

I år som i fjor blir det 20 aktiviteter som passer for både små og store barn.

-Det er en del jobb i forkant, men mange frivillige stiller opp til rigging og rydding, leverer kaker og boller og er hjelpere på aktiviteter og i kafeen. Konfirmantene i Buksnes og Hol har dette som en av sine faste årlige oppgaver, skriver komiteen i pressemeldingen.

Les også: – HalloVenn er kjempeartig!

Artikkeltags