- Liverpool hadde akkurat utliknet til 3-3 da det hamret på døra. Plutselig var det masse politifolk i stua, forteller Kjetil som bor i Hammerfest.

Torsdagens kvartfinaleoppgjør i Europaligaen mellom Liverpool og Borussia Dortmund ble sjeldent spennende for de som holder med de to lagene. Så også for de mange tusen Liverpool-supporterne her til lands.

Bekymret nabo

En av dem heter Kjetil og bor i Hammerfest. Den over gjennomsnittet engasjerte Liverpool-supporteren fulgte thrilleren hjemme i stua sammen med kjæresten Hilde.

- Hun holdt med Borussia Dortmund, men jeg vet at hun holder med Liverpool innerst inne, hevder Kjetil.

- Jeg heiet på Dortmund mest på "jævelskap" siden han er så opptatt av Liverpool, innrømmer Hilde.

Etter hvert som kampen skred frem, ble det mer og mer liv i stua i Hammerfest. Så mye liv og leven at en naboene i leillighetskomplekset ble oppriktig bekymret og ringte politiet.

Og politiet rykket ut etter meldingen om husbråk. Kanskje ikke så rart.

IHUGA SUPPORTER: Kjetil er svært ihuga Liverpool-supporter og har tatovert YNWA (You'll Never Walk Alone) på fingrene. Foto: Privat

- Naboen var vel redd for at jeg fikk juling. Det er ikke så lytt i leilighetskomplekset, men når du hører dunking og roping, kan man jo tro det er noe galt, forklarer Hilde.

Politimannen var Liverpool-supporter

- Jeg hoppet opp og ned på gulvet og ropte og skrek. Da Liverpool utliknet til 3-3 lå jeg på gulvet. Akkurat da kom politiet inn i stua, forteller Kjetil.

- Jeg trodde jeg skulle ramle om da politiet kom på døra, sier Hilde og flirer.

Politiet skjønte raskt at det ikke var snakk om vanlig husbråk.

- Den ene politimannen var Liverpool-supporter selv. Han sjekket legitimasjonen min med det ene øyet og fulgte kampen med det andre øyet, forteller Kjetil.

Kort tid etter forlot politiet, med et smil om munnen - før de orienterte den bekymrede naboen om hva bråket skyldtes.

- Naboen kom opp etterpå og ba om unnskyldning. Hun "skjemtes" veldig, forteller Hilde.

Skal advare naboen neste gang

- Nå har jeg blitt venn med naboen på Facebook. Og neste gang Liverpool spiller, skal jeg varsle henne på forhånd ved å tagge henne på Facebook, flirer Kjetil.

Noen minutter etter at politiet forlot stedet, tok Liverpool ledelsen 4-3 - på overtid.

Det ble med andre ord en god avslutning på en nervepirrende kveld for Liverpool-supporterne.

- Jeg tror det var mange Liverpool-supportere som glemte seg av og ropte av glede i går, men det var nok ikke alle som fikk politiet på døra, sier Kjetil og ler.

PS! Kjetil og Hilde ønsker ikke å stå frem med etternavn eller på bilde, men forteller som du ser gladelig om omstendighetene bak "husbråket".