Gå til sidens hovedinnhold

61 utstillere på gavemessa i Lofothallen

Lofoten gave- og håndverksmesse for 21. gang

Artikkelen er over 6 år gammel

Denne helgen arrangeres Lofoten gave- og håndverksmesse i Lofothallen, og blant de 61 utstillerne er det flere lokale debutanter.

Årets utgave av Lofoten gave- og håndverksmesse er nummer 21. i rekken og messesjef Oddny T. Olsen er fornøyd med responsen fra utstillerne.


–Vi har 61 utstillere som kommer med alt fra mat til kunst. Trenden de siste årene er at utstillerne vil ha større stander så alt av areal er utleid, sier Oddny T. Olsen i Lofoten gaver og brukskunst som står bak gavemessa.


–Tre av utstillerne har vært med i 15 år, og det er mange som har vært i ti år. I år har vi også flere debutanter. Det kommer en dame fra Selbu som har med broderier og kunst og vi har en ny utstiller fra Harstad. Det er ekstra artig at vi i år har to lofotinger som er på messa for første gang. Alf Jonassen fra Moskens og Bengt Lorentzen fra Leknes stiller med maleri. I det hele tatt så er det som vanlig et stort mangfold av produkter og julegaveideer er det i søkk og kav, sier Olsen som også stiller med en debutant i arrangørkorpset.


–Vi er tre generasjoner som er med på messa, og i år er det barnebarnet mitt, Aksel, som debuterer, legger hun til.
Søndag blir det for første gang et hårshow.
–Monika Rishaug ved Perlen frisørsalong har fått med seg fire andre frisører som viser høst og julebordmoter søndag. Det er første gang vi har et hårshow og det blir morsomt. Countryartisten O.J. Hanssen vil holde minikonserter både lørdag og søndag, sier Olsen som forteller at på lørdag er det satt opp gratis buss fra Lofoten gave og brukskunst i Leknes sentrum og opp i Lofothallen.

Kommentarer til denne saken