Herrelag i håndball i IL Blest kommende sesong

MÅLSCORER: Christoffer Walle er en av spillerne på IL Blests herrelag i håndball kommende sesong.

MÅLSCORER: Christoffer Walle er en av spillerne på IL Blests herrelag i håndball kommende sesong. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

- Jeg kan bekrefte at vi har meldt på herrelag i håndball sesongen 2018/2019, sier Håvar Eliassen i håndballgruppa i klubben.

DEL

- Vi satser offensivt og trår til med herrelag i håndball igjen i jubileumsåret. Det er lenge, lenge siden sist, for lenge. Nå er det på tide, det er fullt mulig å ha et herrelag på plass i kommunen med det spillergrunnlaget vi har her i Vestvågøy, fortsetter han.

Mange navn

Mange navn er alt på blokka; Sondre Fjelltun Hansen, Mathias Hansen, Torje Johansen, Julian Johansen, Christoffer Walle, Hallvard Angelsen og Håvar Eliassen. Pluss flere spillere opp fra G16-samarbeidslaget til Leknes/Gravdal/Blest sesongen 2017/2018.

Kanskje også Ola Eliassen og Kristoffer Jenssen.

- Vi trenger alt og alle, «gamle» og nye spillere. Det er bare å melde seg og hive seg med når treningene tar til, fortsetter Håvar Eliassen.

Trener for herrelaget blir høyst sannsynlig Ole-Johnny Johansen – trolig med et lite team rundt seg.

Satser

- Vi satser! Utrolig gøy å få se herrehåndball i den nye Blesthallen kommende sesong – i år hvor vi runder 50 år, sier Lisa Johnsen, leder i håndballgruppa i IL Blest.

- Fantastisk! Herrelag med Blest-logoen på brystkassa i egen Blesthall! Nå er vi på jakt etter de spillerne vi vet om og de vi ikke vet om, smiler Blest-leder Sondre Fjelltun Hansen fra øre til øre.

Blest-lederen skal selv spille på laget.

Samarbeid

Blest er den eneste klubben på Vestvågøy som stiller herrelag i håndball kommende sesong.

- Men vi samarbeider med Leknes HK og Gravdal HK om prosjektet, avslutter Håvar Eliassen og Sondre Fjelltun Hansen.

Et frø ble plantet under romjulsturneringa i håndball i Blesthallen for fire måneder siden. Nå spirer det.Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags