Storseier mot andrelaget i hesblesende kampopplegg

Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Leknes knuste Harstad/Landsås 2 hele 39-19 like etter 28-28 mot førstelaget.

DEL

Først uavgjort mot tabelleneren. Deretter en drøy time pause. Så kanonseier over tabelljumboen.

- Ja, et steinhardt program. Men når det går vår vei slik det gjorde søndag, er det bare artig. Klart jentene var svært slitne utover i andre omgang mot andrelaget, men tre av fire mulige poeng i helgen var lønn for slitet så det holdt, sier Karoline Magnussen fra sidelinja i Stangneshallen.

-Jentene leverte til de grader også i den andre kampen i Harstad. Både trener Curt Jensen og jeg er stolte over det de presterte i de to kampene, fortsetter hun.

Josefine og Mia

Som i kampen mot Harstad/Landsås var det Josefine Jensen og Mia Skaget som stod for scoringene mot Harstad/Landsås 2.

Førstnevnte stoppet på elleve mål, derav ett på straffekast. Sistnevnte fikk notert ti spillemål. Rikke Reppe gjorde seks mål, June Hansen og Linda Livingstone gliste på det bredeste fem ganger hver – ett mål hver på straffekast, Stine Johnsen Anja Willassen Rasmussen scoret ett mål hver – sistnevntes kom på sjumeter.

To nye poeng og sju totalt på Leknes etter at ni av 14 kamper er spilt. Fortsatt sjetteplass på tabellen av i alt åtte lag.

Junkeren 2 neste

Til helgen skal Leknes møte Junkeren 2 i Lekneshallen lørdag. Og kanskje spilles den utsatte kampen mot Bardu søndag – også den i Lekneshallen.

To poeng mot Junkeren 2 er helt klart innen rekkevidde. Poeng mot Bardu er også fullt mulig.

-Vi gleder oss alt veldig til kommende helg i Lekneshallen. Nå håper og tror vi at publikum møter opp og gir lyd fra seg slik at vi kan få hjelp til å ta flere poeng og klatre videre oppover på tabellen, avslutter Karoline Magnussen.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken