Gå til sidens hovedinnhold

Guro tatt ut til regional landslagsamling

Regional landslagssamling

Artikkelen er over 3 år gammel

Guro Jørgensen (15) er tatt ut til regional landslagssamling i håndball i Trondheim i månedsskiftet november desember.

- Veldig hyggelig! Artig å bli lagt merke til på håndballbanen! sier Guro.

Skår i gleden

- Men det er et skår i gleden, jeg er jo skadet igjen og vet ikke om jeg kan delta i Trondheim. Jeg pådro meg en ny kneskade for to uker siden, i kamp i Tromsø, MR i nær framtid vil fortelle hvor alvorlig den er, fortsetter Guro som har vært innom fysioterapeuten sin i mellomtiden.

Forhåpentligvis dreier det seg ikke om korsbåndskade som sist, da i det andre kneet. Da var 15-åringen borte fra håndballbanen i 14 måneder.

Alternativ trening

- For tiden dreier det seg om sykling, sykling og atter sykling. Fra 20 til 60 minutter to ganger daglig, aldri over fire på smerteterskelskalaen som går opp til ti. Jeg får også trene alternativt på Trivsel i gymtimene for tiden, forteller 10.-klassingen ved Bøstad skole.

Hun forteller også at hun ser på serier når hun sykler. Det har blitt noen hundre episoder i løpet av alle månedene hvor sykling har vært treningsalternativet.

- Jeg er som sagt veldig glad for å bli tatt ut til regional landslagssamling, men også litt lei meg og usikker på grunn av den nye kneskaden, sier hun åpent og ærlig.

Ny sjanse

Dersom Guro ikke kan delta på den regionale landslagssamlingen om tre uker, får hun sikkert en ny sjanse ved neste korsvei.

- Jeg håper jo at det er slik, ja, avslutter Blest-jenta som har vært skadefri fra mars/april og fram til for to uker siden da det smalt på ny.

Når Team Lofoten jenter 02/03 til helgen spiller kamper i Bringserien i Bodø, sitter Guro på sykkelen hjemme i Borge og trener alternativt. Hun vet alt om hvor krevende det er å jobbe seg tilbake etter en skade, men hun har heldigvis en sterk vilje og innstilling til å stå på for å bli skadefri igjen.

Stolt og glad

- Guro skal være stolt over og glad for at hun er tatt ut. Hun får sikkert en ny sjanse på regional landslagssamling dersom hun ikke kommer seg til Trondheim om tre uker. Hyggelig at også spillere fra små steder og klubber blir lagt merke til når uttakene gjøres, sier mamma og trener Lill-Sonja Eilertsen.

I alt sju spillere fra Nordland, Troms og Finnmark er tatt ut til samlingen i Trondheim i månedsskiftet november/desember hvor også spillere fra Trøndelag og Møre og Romsdal er med.

Kommentarer til denne saken