Gå til sidens hovedinnhold

Guttene i Team Lofoten har kun en snau måned til kvalikkamp

Artikkelen er over 3 år gammel

I helgen dreide det seg om treningssamling i Blesthallen. Om en snau måned handler det om kvalik til Bringserien.

02/03-guttespillere fra Kabelvåg IL, Svolvær IL, IL Blest, Leknes Håndballklubb og Gravdal Håndballklubb var lørdag på treningssamling i Blesthallen under ledelse av Lasse Hanssen.

Angrep og forsvar stod i fokus.

Om knapt fire uker skal dette spissede lofotlaget ut i kamp.

Angrep og forsvar

- Vi trente angrep og forsvar i to økter, hver økt på halvannen time. Masse øvelser, lite spill. Vi jobbet fra det individuelle til det kollektive. Det var en flott gjeng å jobbe med, de var lydhøre, tok instruksjon. Mange fine og spennende typer i denne gjengen, roser Lasse Hanssen, Gravdal Håndballklubb, som var hyret inn som instruktør for anledningen.

- Godt for guttene å komme i gang igjen etter ferien. Artig for dem å få trene sammen på et godt nivå, måle krefter på trening – og ha et spennende mål i sikte, fortsetter han.

På trening

- Det er på treningene det skjer, det er flest av dem, slår Lasse Hansen fast.

I tråd med den uttalelsen bebuder Tina Ness, som leder dette tilbudet, flere treningssamlinger framover.

- Forhåpentligvis på ukedager. I tillegg skal vi med det første ha et infomøte for spillerne og foreldrene. Da skal vi fortelle mer om hvordan dette tilbudet er tenkt organisert framover, sier Tina Ness.

Lærerikt og artig

- Dette er både lærerikt og artig. Vi er en god treningsgruppe som får brynt oss sammen og mot hverandre. Vi har hatt to meget gode treningsøkter i dag under Lasse Hanssens ledelse. Det stilles krav, det liker både jeg og de andre guttene, sier Sindre Jentoft Bøe, Leknes Håndballklubb.

- Jeg ser fram til de neste treningssamlingene, og jeg gleder meg til kvaliken. Vi håper jo, og har som mål, å kvalifisere oss for Bringserien og få prøve oss mot de beste, legger han til.

Kommentarer til denne saken