Tre strake tap for Team Lofoten J16

GODT HUMØR: Selv om poengene uteble så var det ingenting å si på humøret

GODT HUMØR: Selv om poengene uteble så var det ingenting å si på humøret Foto:

Av

Team Lofoten J16 fikk et tøft møte med Bringserien 2018/19. Stortap mot både Skiptvet, Bodø og Konnerud.

DEL

- Skiptvet var et lag som vi absolutt burde kunne spille jevnt med. Men med Ida Winther Bjarttun ute med overtråkk etter bare seks minutter, og Guro Jørgensen hjemme med kneskade, ble det for tynt i rekkene våre. Ida, som har et smart håndballhode, er vår kanskje beste forsvarsspiller. Guro er den som kan score fra distanse. Tap 19-28 til slutt, åpner Team Lofoten-trener Lill-Sonja Eilertsen på telefonen fra Mørkvedahallen i Bodø.

To tap til

Også mot Bodø ble det storstryk, 15-24 til slutt.

- Vi spilte jevnt med dem i perioder, men bare i perioder holder dessverre ikke i dette tøffe selskapet, fortsetter Lill-Sonja Eilertsen.

I den tredje kampen møtte Team Lofoten Konnerud, oppgjøret endte med tap 16-27.

- Konnerud er det beste laget av de tre motstanderne våre i helgen. De har en stor og god tropp, selv om de for tiden har hele fire spillere ute med leddbåndskade, og de har landslagspillere i sine rekker. Sifrene ville vært mye styggere dersom Konnerud ikke hadde tatt av banen noen av sine beste spillere i andre omgang. Sporty gjort av dem, sier treneren.

Meget god motstand

Team Lofoten møtte meget god motstand i de tre første kampene i Bringserien avdeling 4.

Konnerud ligger i skrivende stund på andreplass på tabellen med fem poeng etter tre spilte kamper. Bodø ligger på tredjeplass – også de med fem poeng etter tre spilte kamper. Skiptvet er nummer ni med 2 poeng etter tre spilte kamper. Team Lofoten er nummer 14 av totalt 15 lag med 0 poeng etter tre spilte kamper og 50-79 i målforskjell.

- Mye tøff læring i helgen. Det store tapet mot Skiptvet var litt skuffende, med Ida på plass i mer enn seks minutter tror jeg at sluttresultatet hadde sett litt annerledes ut enn 19-28 slik det står i dag. Nå vet vi mer hva som kreves i Bringserien. Vi må jobbe mer og knallhardt i fortsettelsen. Vi må få mer sportslig ut av dette i ukene og månedene som ligger foran oss enn det vi presterte denne helga, avslutter Lill-Sonja Eilertsen.

Fire uker

Neste Bringserien-helg for Team Lofoten J16 sitt vedkommende er i Kongsvinger 8.-9. desember. Da står Molde, Åsane og Kongsvinger på motsatt banehalvdel – på papiret mer overkommelige motstandere enn helgens trio.

Her kan du se helgens kamper i opptak

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags