Team Lofoten avsluttet Bringserien med stil

AVSLUTTET MED STIL: Jentene kan være fornøyd med at de avsluttet Bring-serien med stil

AVSLUTTET MED STIL: Jentene kan være fornøyd med at de avsluttet Bring-serien med stil Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bringserien ble avsluttet i helga. J16 jentene i Team Lofoten møtte de to beste lagene i serien. Jentene fra Lofoten spilte sine to beste kamper, og avsluttet Bringserien med stil.

DEL

Den nasjonale serien i håndball for Jenter 16 kalles for Bringserien. Håndballspillere fra Blest, Svolvær, og Leknes Håndballklubb har gått sammen i Team Lofoten, og de har deltatt i denne serien.

I helgen reiste Team Lofoten til Jessheim der de møtte Bergen og Ullern. Dette er de to beste lagene i gruppa.

Beste kamper

Lørdag møtte Team Lofoten jentene fra Bergen, og selv om det ble et seksmålstap så gjorde jentene en god figur.

– Vi tapte 22–28. Til sammenligning så tapte Bodø med over ti mål mot dette laget. Jentene jobbet steinhardt, og for hverandre. Selv om det ble tap så er vi godt fornøyd med kampen, forteller trener Lill Sonja Eilertsen.

Søndag var det Ullern som sto på motsatt side, og de ble gruppevinnere.

– Tidligere har vi svingt veldig fra kamp til kamp. Derfor var vi trenere litt skeptisk foran denne kampen. Målsettingen i dag var bare å gjennomføre en god kamp, og det gjorde jentene til gagns. Vi tapte 17–22,  men det må vi si er kjempebra. Også i dag sto jentene på, og viste at de har vokst på deltakelsen i Bringserien, sier treneren.

Nådde målsettingen

Nå er Bring-eventyret over for Team Lofoten, og Eilertsen mener de har nådd målsettingen foran sesongen.

– Vi ble med i Bringserien for å lære, og det har vi virkelig gjort. Jentene har vist stor framgang. Vi har variert veldig i prestasjonene. Derfor er det kjempeartig at vi avslutter med våre to beste kamper. Det er noe jentene kan ta med seg videre, mener hun.

Eilertsen er ikke overrasket over at laget ikke vant noen kamper.

– Nei, det er jeg ikke. Vårt lag består av jenter født fra 2002 til 2005, og vi møter lag som bare har jenter født i 2002. Tre års aldersforskjell er mye i denne alderen. I tillegg består laget vårt av spillere fra tre klubber som ikke trener i lag så ofte. Når vi møter lag som trener sammen nesten hver dag så blir det tøft. Jentene har fått en føling med hva som må til. Vi har lært masse, og ikke minst hatt det artig i lag, sier Lill Sonja Eilertsen som er en av trenerne i Team Lofoten.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken