Gå til sidens hovedinnhold

Håndballpresidenten til Lofoten

Artikkelen er over 2 år gammel

- Førstkommende onsdag gjester håndballpresident Kåre Geir Lio Blest og Blesthallen, forteller Roger Jensen i IL Blest.

Storfint håndballbesøk på Vestvågøy med andre ord.

- Kåre Geir Lio skal først delta på en treningsøkt for J14/J16-lagene våre. Deretter beveger vi oss inn i kaféen hvor det dreier seg om foredrag. Alle er velkommen til å komme og høre hva håndballpresidenten har å si, foredraget er gratis, og det blir til og med servert kaffe til de frammøtte, fortsetter Roger Jensen.

Breddeidrettslag

Hvordan drive et breddeidrettslag, barneidrett, foreldrerollen, hvordan få barn og unge til å trives i idretten vil ifølge Roger Jensen være temaet for det timelange foredraget.

- Vi i IL Blest er svært glad og takknemlig for at håndballpresidenten i en travel hverdag tar seg tid til å besøke oss. Vi håper at mange møter opp for å lytte til hva Kåre Geir Lio har å si, og kanskje beskue treningsøkta fra tribuneplass. Velkommen! Avslutter Roger Jensen som har vært primus motor for å få til det storfine håndballbesøket.

IK Junkeren

For håndballfrelste i regionen vil Kåre Geir Lio være et velkjent navn. Ikke bare fordi han er håndballpresident, men også for et langt håndballiv i IK Junkeren i Bodø hvor han ikke minst satte klubbens damelag på norgeskartet så det holdt.

Kåre Geir Lio har ved flere ulike anledninger gjestet håndball-Lofoten før han for fire år siden ble valgt til president i Norges Håndballforbund.


Kommentarer til denne saken