Emil er blant finalistene til å bli Norges hyggeliste håndverker

Emil Andre Gudøy Pettersen fra Laukvik i Vågan er blant 21 finalister som kjemper om tittelen som Norges hyggeligste håndverker. Her sammen med forloveden Sofie Pedersen.

Emil Andre Gudøy Pettersen fra Laukvik i Vågan er blant 21 finalister som kjemper om tittelen som Norges hyggeligste håndverker. Her sammen med forloveden Sofie Pedersen.

Artikkelen er over 1 år gammel

Emil Andre Gudøy Pettersen fra Laukvik i Vågan er blant 21 finalister som kjemper om tittelen som Norges hyggeligste håndverker.

DEL

Kampanjen «Norges hyggeligste håndverker» er et felles initiativ på tvers av håndverksbransjene for å skape stolthet og engasjement for yrkene. Fra nesten 2000 nominasjoner gjenstår nå 21 finalister som er klare for siste runde av kåringen. Gudøy Pettersen fra Laukvik er en av dem.

– Å velge ut de 21 finalistene har vært en svært krevende oppgave. Kunder, kolleger, ansatte og sjefer har de siste månedene nominert og heiet frem tusenvis av håndverkere. Nominasjonene og engasjementet viser at det finnes utrolig mange hyggelige og dyktige fagfolk fra hele Norge, sier Roger Andersen, jurymedlem i Norges Hyggeligste Håndverker og PR- og markedsdirektør i Renault Norge i en pressemelding.

Det er tredje gang kampanjen arrangeres, og engasjementet har ifølge arrangørene vært stor.

– Å skille de aller hyggeligste fra de aller-aller hyggeligste er ikke lett. Nominasjonene har kommet fra hele landet, fra alle bransjer og i alle aldre. 1 835 nominasjoner har kommet inn, og over 135 354 stemmer er registrert. Men det må være noe ekstra hyggelig med håndverksmiljøet i Arna, fra denne bydelen i Bergen kommer det så mye som fire finalister, sier Andersen

Den 14. september blir det avgjort hvem som går til topps i konkurransen under boligmessen i Telenor arena. Juryen forteller at de har en vanskelig jobb foran seg.

– Det er 21 meget sterke kandidater som er i finalen, men til slutt må vi ta en avgjørelse om hvem som skal gå helt til topps. Jeg synes det er spesielt positivt at en tredjedel av finalistene er kvinner. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med en gjeng veldig hyggelige håndverkere de neste ukene, og er sikker på at vi finner en verdig vinner til slutt, sier administrerende direktør Christel Borge i Dipper.

Emil Gudøy Pettersen er sammen med Alexander Aasen og Vegar Salte de tre finalistene i snekker/tømrer-faget.

LES OGSÅ: Emil (29) leder konkurransen om å bli "Norges hyggeligste håndverker"

Artikkeltags