-Tenk at ho Johanne fra Borge skal få sitte i samme konsertsal som kongefamilien og fredsprisvinneren!

STOLT: Johanne Grønbech gleder seg til Nobel-konserten.

STOLT: Johanne Grønbech gleder seg til Nobel-konserten. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Johanne Grønbech fra Borge bruker all sin tid med å skaffe midler slik at andre skal få en litt bedre hverdag. For denne innsatsen belønnes hun nå med en tur til Oslo for å oppleve Nobels fredspriskonsert.

DEL

Det er Apotek1 kjeden som ønsket å hedre ildsjeler over hele landet. Apotekkjeden oppfordret sine kunder til å nominere ildsjeler. De opplyser at de har mottatt over 500 forslag på ildsjeler over hele landet.

Nå er 20 vinnere kåret og alle får en premie litt utenom det vanlige.

Premien består av 2 billetter til Nobels fredspriskonsert i Oslo den 11. desember. Transport for 2 personer tur/retur Oslo og Overnatting på hotell.

En av de 20 som får denne premien er Johanne Grønbech fra Helselaget Håpet.
-Johanne står bak Helselaget Håpet, og jobber iherdig for å samle inn penger til forskjellige helsefremmende tiltak i lokalsamfunnet. Håpet har mange jern i ilden, og arrangerer bl.a. Hjerteuka og er svært aktiv i arbeidet med å forbedre livskvaliteten til de eldre, heter det i begrunnelsen.

-Stolt

Johanne Grønbech fra Borge er både glad og stolt over denne premien.
– Det er klart jeg er stolt. Det viser at andre har lagt merke til den jobben vi gjør. Samtidig så skjønner jeg ikke helt hvorfor jeg får denne prisen. Det er jo mange andre som også gjør en utrolig flott jobb, sier ildsjelen fra Borge.

Hun ble overrasket da telefonen kom.
– Jeg trodde først det var noen som fleipet med meg. Jeg sa til mannen fra Apotek1 at dette ikke kunne stemme for jeg følte at jeg ikke var verdig nok til å få en sånn premie. Men det var ikke fleip og nå er jeg bare glad og gleder meg veldig, sier Johanne.

-Skokk med sommerfugler

Fredspriskonserten holdes i Telenor Arena og vert er David Oyelowo. John Legend og Zara Larsson er blant de mange toppartistene som skal underholde.
– Jeg kjenner ikke til artistene, men uansett blir det en fantastisk opplevelse. Tenk at ho Johanne fra Borge skal sitte i samme konsertsal som kongefamilien og fredsprisvinneren. Jeg har en skokk med sommerfugler i magen, men gleder meg, sier hun gledestrålende.

Datteren Rita Jorun blir med på turen.
– Du må jo skjønne at de ikke kan slippe meg løs alene i Oslo, fleiper hun.

I tillegg til konserten regner hun med at det blir litt julegaveshopping.

Les også: -Konserten ble en suksess og vi fikk inn masse penger

Les også: Arrangerer førjulskonsert til inntekt for godt formål

Les også: De eldre på Lekneshagen får aldri kaldt vann i kranene


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken