Håpet Helselag har i en årrekke samlet inn penger til ulike veledige formål. De har fått inn penger ved loddsalg, kosekvelder og loppemarkeder.

I fjor arrangerte de for første gang en kirkekonsert.
– Konserten i Borge kirke i fjor ble en kjempesuksess. Vi fikk inn 22. 000 kroner som gikk uavkortet til Demens-aksjonen, sier Rita Jorun Berger og Johanne Grønbech i Håpet Helselag.

Gjentar suksessen

Konserten i fjor ga mersmak.
- I år vil vi gjenta suksessen og onsdag ettermiddag arrangerer vi konsert i Borge kirke. Countryartisten OJ Hansen. Mannskoret Lofotr og Buksnes kirkekor vil sørge for en flott førjulskonsert, sier de to.
– OJ Hansen vil synge sanger fra juleplata hans, men det vil også bli noen andre av låtene han er kjent for, legger Johanne til.

I tillegg til den musikalske underholdningen vil det også bli en liten faglig del.
-Alle inntektene går til forskning på demens. Laila Berntzen fra Lekneshagen bofellesskap vil holde et lite foredrag om viktigheten av at det forskes på denne sykdommen, sier Rita Jorunn Berger.

Helselaget Håpet har også åpen kafe.
– Vi håper folk stiller opp på konserten og dermed støtter denne alvorlig viktigste saken, slår Johanne fast.

Liten turne

Når Helselaget Håpet først har hentet countryartisten OJ Hansen så har de sørget for at flere får gleden av høre countrymusikk.
-Vi har lagt opp til en liten miniturne. OJ, eller Odd Jarle, som han heter vil synge på sykehjemmet på Reine, Solhøgda på Napp, sykehjemmet på Gravdal og Lekneshagen bofellesskap, sier de to ildsjelene i Håpet helselag.