Gå til sidens hovedinnhold

Har du sett denne herlige lærervideoen?

En musikkvideo, til ære for avgangselevene på Leknes skole, satte en ekstra spiss på de klassevise vitnemålsutdelingene denne uka.

For lærerne på tiendetrinnet har virkelig svingt seg. De har skrevet tekst, sunget, regissert og filmet. Resultatet ble den herlige videoen "Det ordna seg".

Videoen ligger på Youtube, og du finner den her.

Også skolens rektor, Ole Gunnar Søstrand, har latt seg overtale til å være med. Men nå skal vi ikke røpe mer av handlingen, og vi anbefaler deg å se videoen.

Rektor har dessuten publisert en sommerhilsen til elever og foresatte på skolens hjemmeside, og der kommer han blant annet med denne trivelige hverdagsbetraktningen om hvordan hverdagen fortoner seg for han som skoleleder:

"Vil du føle deg som ei popstjerne (mulig det heter tiktok-stjerne i dag), så vil jeg anbefale deg å bli skoleleder! Trenger man da en humørboost, så er det bare å ta en runde og hilse på elevene, spesielt på barnetrinnet. Det er så mange smilende og blide elever, elever som brenner etter å fortelle om noe som skjedde hjemme, eller om noe artig som skjedde i klassen, eller som bare syns det er moro å slå av en prat. For elever på ungdomstrinnet er ikke de voksne nødvendigvis så kule, og det er i alle fall ikke innafor å si så mye om det. Like fullt er det mange også her som liker å prate, om både fritid, skole og interesser."

Kommentarer til denne saken