For andre året på rad blir det strandvolleyballturnering på Hauklandsstranda. I år arrangeres turneringen 20 til 22. juli

Turneringen blir arrangert av LofotVolley i samarbeid med Norges Tour i sandvolleyball.

Det er to sandvolleyball turneringer som arrangeres samtidig:

– Norgestour Lofoten open, en turnering for aktive og proffe sandvolleyballspillere og LofotVolley sandvolleyball turnering open miks. Dette er en turnering for alle som vil spille sandvolleyball, spilles med 3 spillere på banen hvor minimum en av spillerne må være dame. Denne turneringen kjører også med lettelse i reglementet for å få mest mulig spill, opplyser arrangørene.

Under turneringen arrangeres også sandvolleyballskole for barn og sandvolleyballskole for ungdom og voksne

– LofotVolley ønsker at alle som kommer til Haukland denne helga kan finne noe av interesse, derfor har vi flere aktiviteter på strand: Det blir slakk line, strand spill, frisbeegolf, bag jump (oppblåsbar madrass 6x 10 meter) der de som vil kan bli løftet med lift 10 -20 meter opp for å hoppe på madrassen, det blir hiphop for barn, yoga for ny begynnere og kajakkturer, heter det i en pressemelding.

Fantastisk og magisk på Hauklandsstranda

I år har LofotVolley forberedt seg godt på avfallshåndtering og inngått avtale med Østbø om denne oppgaven.

– Det er også inngått avtale om parkering på to av de omkringliggende markene, en mark for besøkende og en egen mark med parkering og camping for deltakerne på turneringa. Veiskuldrene på Haukland vil også bli avstengt med sperrebånd slik at det ikke kan parkeres på veiskuldrene noe som var et problem i 2017, skriver arrangørene.


Bildeserie

Fantastiske Hauklandstranda