Sol, kø og god stemning på Hauklandsstranda: - Vi har nok tatt med oss sola

NØT SOLA: Familien Færestrand tok seg en tur til Hauklandsstranda i finværet. Fra venstre: Silje Færestrand, Ferdinand Færestrand (5), Adele Færestrand (8) og Roger Færestrand.

NØT SOLA: Familien Færestrand tok seg en tur til Hauklandsstranda i finværet. Fra venstre: Silje Færestrand, Ferdinand Færestrand (5), Adele Færestrand (8) og Roger Færestrand. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Familien Færestrand var én av flere som benyttet muligheten til å ta seg en tur til Hauklandsstranda, når det onsdag var strålende vær.

DEL

Det vil vel ikke være feil å si at sommeren i Lofoten har vært en skuffelse værmessig. Onsdag var endelig sola på plass, med en temperatur på godt tett opp mot 30 grader.

Familien Færestrand tok turen til Hauklandsstranda når muligheten bar seg.

Magisk

- Vi kom for et par timer siden, og været er ikke noe annet enn magisk!, sier Silje Færestrand.

Mor Silje utflyttet Lofotværing. Til daglig bor familien i Sveberg, litt utenfor Trondheim. Med seg på stranden i sommervarmen var ektemannen Roger, Adele (8), Ferdinand (5) og Leana (1).

- Vi kom hit på søndag, og har sånn sett vært heldig med været. Vi har jo hatt en veldig fin vår i Trøndelag, og fikk høre at været i Lofoten kanskje ikke var det beste. Vi forsøkte å holde oss optimistisk, og det ser ut som at vi har tatt med oss finværet til Lofoten, flirer Silje.

Skal ha vært store mengder biler

Naturlig nok var det mange som ønsket seg en tur til Hauklandsstranda onsdag. Lofotposten kjenner til at det skal ha hopet seg opp lange køer i området. Silje jobber i Q-FREE, som er et selskap som jobber med intelligente trafikkløsninger.

- Det var litt kø når vi kom, og jeg vurderer å sende inn innspill for til kommunen for hvordan det kan bli et bedre system her ute, sier hun.

Ektemannen Roger er opprinnelig fra Møre, nærmere bestemt Nordfjord.

- Veiene er ikke noe trangere her enn der, så det burde gå bare bra det, sier han - og legger til at planen ikveld er en tur opp på Himmeltinden, når det er litt kjøligere i lufta.

Artikkeltags