Leknes FK skal i helgen ut i sin siste treningskamp, før alvoret braker løs neste lørdag. Lørdag står Sortand som motstander i generalprøven, mens Lillestrøm 2 venter i serieåpningen.

5.divisjonslaget til Svolvær spiller treningskamp mot Reine på Leknes fredag kveld.

I alpinbakken i Stamsund har alle alpintinteresserte muligheten til å se blant annet Norges snowbordstjerne Helene Olafsen i aksjon. Det er Lofoten Banked Slalom som arrangeres.

Turnerne i Lofoten er også i aksjon denne helga. Saltoturnerne samles til konkurranse på Ballstad. blant andre stiller en tropp på 20 turnere fra KIL turn til konkurransen.

Fem gymnaster fra KIL turn dra i helga til Tromsø der det er regionsamling for herreturner.

Kil turns beste kvinnelige turner Vilja Berg, som er fra Ballstad, drar i helga til Stavanger, for å konkurrere mot Norges beste turnere i sin klasse i Norgescupen.

Leknes FK arrangerer i helga Byggern Cup i Lofothallen. Der møtes lokale og inviterte lag i klassene gutter, jenter, smågutter og småjenter til fotballturnering.

På håndballfronten er det pause i helga. Kretsmestere er kåret i alle klasser, og nå gjenstår bare regionmesterskapet i Tromsø i slutten av april.

Søndag avsluttes vinterens skikarusell i regi av KS Ski Lofoten med familie og sponsordag på Kabelvåg skistadion.

Dermed skulle det være duket for idrett for en hver smak. Mye av dette kan du lese om i Lofotposten i løpet av helga, og i avisen mandag.