Lanserer ny festival: – Liten og intim med konserter og filmvisninger

Til Henningsvær: Kristian Kristensen er en av artistene som skal opptre under Trevare Filmfest i Henningsvær. Fredag lanserte Trevarefabrikken sitt nye konsept.

Til Henningsvær: Kristian Kristensen er en av artistene som skal opptre under Trevare Filmfest i Henningsvær. Fredag lanserte Trevarefabrikken sitt nye konsept. Foto:

Fredag lanserte Trevarefabrikken ny festival. – Vi håper at dette kan bli noe som skjer hvert år, sier Andreas Hjelle.

DEL

Han er en av driverne av Trevarefabrikken, som inviterer til Trevare Filmfest i Henningsvær 19.–20. oktober.

– Det blir en liten og intim festival med konserter, filmvisninger, sauna, foredrag og aktiviteter i naturen, sier Hjelle, og legger til at de har lagt ut 200 billetter for salg.

På programmet står blant annet Kristian Kristensen, Datarock og Myra. I tillegg blir det visning av «Siste resept» med Per Fuggelig laget av Erik Poppe og «Søvnløs i Lofoten» av Jan Vardøen.

Hjelle forklarer at gjengen bak Trevare Filmfest håper at dette kan bli et årlig konsept.

– Dette er et initiativ for å prøve å fylle inn litt aktiviteter i ei tid hvor det vanligvis er rolig i Lofoten og i Henningsvær. Dette er første året vi arrangerer, og det tar tid å etablere et arrangement utenfor sesongen, men vi håper at dette kan bli noe som skjer hvert år, sier han.

Les også: Rap-kollektiv inntok Trevarefesten: – E det nåkken som e fra Bærgen her?

Les også: Trevarefest er i gang: – Dette blir fantastisk!

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags