«Line dater Norge» likte mannen, men ikke torsketungene...

GØY: Line Elvsåshagen stortrivdes på date i Lofoten. Begge foto: Maria Olivia Rivedal/NRK

GØY: Line Elvsåshagen stortrivdes på date i Lofoten. Begge foto: Maria Olivia Rivedal/NRK Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

I tv-serien «Line dater Norge» reiser Line Elvsåshagen Norge rundt på jakt etter kjærligheten. Onsdag var hun på date i Henningsvær.

DEL

Line Elvsåshagen er blant annet kjent fra programmet «Line jorda rundt» som gikk på NRK i fjor høst. Der utforsket hun verden uten penger til mat og overnatting og brukte sosiale medier for å komme i kontakt med folk.

Nå er 26-åringen fra Larvik i full gang med innspillingen av en ny tv-serie som har fått navnet «Line dater Norge».

Seks ukers jakt

- Konseptet går ut på at jeg i seks uker skal reise rundt om i hele landet der målet er å finne meg en kjæreste. Også i dette programmet bruker jeg sosiale medier for å komme i kontakt med gutter som jeg kan date med, sier Line som er singel.

– Det er skitlenge siden jeg var på date sist og er kjempenervøs. Det å dra på date synes jeg er mye skumlere enn å reise verden rundt uten penger, forteller kjærlighetsjegeren som startet i Alta på fredag.

–Jeg har fått svært mange tips fra mødre og søstre som vil ha meg på date med sønn eller bror og det er gøy, legger hun til.

Les også: Filmprodusent: -Hvis Lofoten vil ha flere filmproduksjoner, må man ikke ligge bakpå

Direktesendt date

Onsdag var hun på plass i Henningsvær.

MIDDAG: Torsketungene falt ikke i smak.

MIDDAG: Torsketungene falt ikke i smak. Foto:

-Jeg hadde en date med en utrolig hyggelig fyr som het Thomas. Daten ble sendt direkte på p3.no og seerne fikk fjernstyre meg og gikk helt greit, sier Line Hun forteller at hun var nervøs.

-Jeg var skikkelig nervøs, men Thomas var mye mer rolig enn meg. Vi hadde en flott date som vi avsluttet med en tur på kiosken for å kjøpte godteri, sier Line onsdag kveld.

Les også: Kabelvågelev fikk Amanda for film med tabutema

Drømmeprins fra Lofoten?

Torsdag skal hun på ny date.

-Jeg tar gjerne imot flere tips om gutter jeg kan date med i Henningsvær, avslutter Line Elvsåshagen som kanskje finner drømmeprinsen i Lofoten.

Å servere Line torsketunger er nok ikke noe sjekketriks. Under besøket i Henningsvær fikk hun nemlig servert torsketunger.

–Jeg vet jeg tråkker noen på tærne, men konsistensen på torsketungene var for tøff for meg. Også tanken på at dette faktisk var en tunge gjorde at bare en halv tunge ble spist, sier Line.

Programmet sendes seneres i høst.

Gjengen i NRK Super-suksessen "Trio" er også på plass i Henningsvær for å gjøre innspillinger til det som skal bli en kinofilm: TRIO-gjengen i NRK Super gjør som Hollywood i Lofoten

Artikkeltags