Henrik (23) fra Kabelvåg gir ut sin aller første singel

Henrik Felipe er klar med sin aller første singel.

DEL

17. april slipper Felipe debutsingelen "Scuti" fra den kommende EP-en "Backyard". Låta er en historie om kjærlighet mellom venner, og om kompliserte følelser.

- “‘SCUTI’ handler om to venner som utvikler kompliserte følelser for hverandre, og siden begge parter vet at det aldri kan bli noe mer enn et vennskap, gjør det vondt på en fantastisk måte. Det er kaotisk, komplisert og vakkert på en og samme tid, sier Felipe i ei pressemelding.

Singelen slippes på Monstera Records.

Henrik Felipe er vokst opp i Kabelvåg, men har røtter fra Colombia.

- Henrik Felipe smelter sammen elementer fra rap, pop og indie. Ærlige tekster komplimenteres av en energisk vokal og spennende melodiske valg. Ektefølt historiefortelling og harde beats, skaper et lydbilde som perfekt beskriver angsten i dagens moderne samfunn og prøvelsene unge voksne møter, melder plateselskapet i pressemeldinga.

Et urbant lydbilde til tross, låta skal være både neddempa, sensuell og lengtende samtidig.

- Det er en intim kjærlighetslåt som balanserer på en linje mellom selvsikkerhet og usikkerhet. Låten er skrevet av Henrik, produsert av Marius Elfstedt, heter det videre.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken